Reklamkoder för googleannonsering

Vi delar nu med oss av några reklamkoder som ger dig möjlighet att testa googleannonsering. Reklamkoden ger dig 750 kronor i budget för klick på dina annonser. Vill du ha hjälp med att skapa din annons så hjälper vi självklart till med det för en mindre kostnad.

Publicerad: 27 okt 2010 | Ämnen: , ,

Vi delar nu med oss av några reklamkoder som ger dig möjlighet att testa googleannonsering. Reklamkoden ger dig 750 kronor i budget för klick på dina annonser.

Reklamkoder
52M6-UMU2-5MKU-NTR2-9EX2 (Använd)
52M6-ULH4-3R65-7H2A-6NA2
52M7-STQ7-78D2-4Q4V-QAX2
52M7-STYH-TSBE-3KJW-8F5A
52M6-UM9D-77CJ-KQRW-L67J
52M6-ULB4-EQLG-KPXX-XX3A
52M7-9C3X-DV48-KMF2-7UPJ

Här löser du in din reklamkod

Vill du ha hjälp med att skapa din annons så hjälper vi självklart till med det för en mindre kostnad.

Läs mer om våra tjänster för googleannonsering

Endast nya kunder (”annonsörer”) hos Google AdWords har rätt att lösa in reklamkupongen. Koden på reklamkupongen måste användas senast 14 dagar efter att det nya självhanterade-kontot hos Google AdWords har registrerats. Reklamkupongen krediteras automatiskt det nya Google AdWords-kontot när du matat in koden och valt betalningssätt. Annonsörer med självhanterade-konton är skyldiga att betala en 50 SEK aktiveringskostnad. Dessa 50 SEK är redan tillgodräknande i reklamkupongen föra att kompensera för detta. Väljer du att betala i förskott måste du betala in en minimiavgift på 100 SEK (varav 50 SEK är återbetalningsbara) för att aktivera ditt konto, innan tillgodohavandet kan bokföras på ditt konto.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar