Företaget

Vi erbjuder tjänster för bredband, telefoni, trådlösa nätverk, hemsidor, e-post, serverdrift och digital marknadsföring. Bolaget grundades 1995, omsätter årligen drygt 50 miljoner kronor och har kontor i Västerås och Eskilstuna.

Arbetsplatsen

Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats och grunden för detta är en bra gemenskap och frihet att själv kunna ta ansvar och fokusera på sina arbetsuppgifter. Hos oss är 7 timmars arbetsdag heltid då vi värderar våra anställdas hälsa och fritid högt. Vår personal, likväl som våra kunder, är människor som värderar kompetens och långvariga relationer.

Kunderna

Våra kunder består av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Till stora delar befinner sig våra kunder i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar men fram för allt inom telefoni och digital marknadsföring har vi kunder utspridda över hela Sverige samt ett fåtal i utlandet. Via till exempel Facebook, Trustpilot och Google tar vi tacksamt emot omdömen och återkoppling från våra kunder så där kan du läsa om hur våra kunder ser på oss som leverantör.

Kontakta QuickNet

Kontakta oss

Abuse (Säkerhet och internetbrott)

abuse@quicknet.se

Ekonomiavdelningen

ekonomi@quicknet.se | 021-338 00 00

Försäljning – Telefoni och bredband

sales@quicknet.se | 021-338 00 00

Försäljning – Hemsidor och marknadsföring

webbyra@quicknet.se | 021-338 00 40

Teknisk support och övriga ärenden

support@quicknet.se | 021-338 00 00

Fakta om QuickNet

Fakta om QuickNet

Org.nr: 556518-0873
Grundat: 1995
Adress i Västerås: Munkgatan 7
Adress i Eskilstuna: Rådhustorget 2

Bokslutsinformation, omsättning, vinst och andra nyckeltal går att se på bland annat allabolag.se och proff.se