Bredband

Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs

Bredband för hushåll

Hos oss kan du beställa ett snabbt, prisvärt och stabilt bredband om du ditt hushåll är anslutet till Fibra stadsnät i Västerås, Strängnäs och Hallstahammar eller till nätet från Global connect/IP-Only i Eskilstuna. Välj ditt nät via länkarna nedan för att se aktuella priser och beställningsformulär. På respektive sida hittar du som är kund idag också information om hur du byter hastighet ett befintligt abonnemang.

Bredband

Bredband för företag

Vi är en lokal leverantör av bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå. Vi har bredbandslösningar som passar ditt företag oavsett hur litet eller stort det är.

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni. Vi hanterar uppbyggnad och drift av fibernät mellan bostäderna och den inkommande anslutningen till internet.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service. Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både bredband, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har vi framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.

Säkerhetskollen

Upptäck stöldskyddsföreningen nya webbplats säkerhetskollen för att öka din kunskap om digitala risker, få tips och guider för att skydda dig online och hålla dig uppdaterad om de senaste hoten för att skapa en tryggare digital närvaro för dig själv

Säkerhet på LinkedIn

Liksom på alla andra sociala kanaler finns det på LinkedIn en del saker att tänka på gällande säkerheten för både enskilda konton och företagssidor. Vi har här sammanställt en del tips som gör din närvaro på LinkedIn lite säkrare och mer strukturerad.

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Om bredband

Bredband är en viktig del av våra liv. Det hjälper oss att hålla kontakten med världen och håller oss informerade. Det är en nödvändighet för många företag och hushåll. Det gör det möjligt för oss att hålla kontakten med våra nära och kära, håller oss informerade om aktuella händelser och hjälper oss att vara produktiva på jobbet. Bredband gör det också möjligt för oss att njuta av underhållningsalternativ som strömmande filmer och musik, spel och sociala nätverk. Viktigast av allt är att bredband ger oss möjligheter att lära oss och växa. Det hjälper oss att få kontakt med nya människor, vidga våra horisonter och lära oss nya saker. Bredband är verkligen en värdefull resurs som vi inte kan vara utan.