Omdömen och recensioner

Via plattformar som Facebook, Trustpilot, Prisjakt, Reco och Google tar vi på QuickNet tacksamt emot omdömen och återkoppling från våra kunder.

Omdömen hos Trustpilot

Trustpilot är en gratis och öppen plattform för företag och konsumenter världen över. Genom att dela dina upplevelser kan du hjälpa andra konsumenter att göra bättre val, och samtidigt hjälpa företag att förbättra sig. För att lämna ett omdöme behöver du ha ett konto men du kan se vad andra lämnat för betyg om oss utan att logga in.

Läs och lämna omdömen hos Trustpilot

Google My Business

Google My Business är Googles företagskatalog med bland annat bilder, öppettider och recensioner om företag. För att lämna ett omdöme behöver du ha ett google-konto men du kan se vad andra lämnat för betyg om oss utan att logga in.

Läs och lämna omdömen hos Google

facebook-omdome-quicknet

Via företagssidor på Facebook kan du läsa information om företag samt skicka meddelanden och lämna omdömen. För att lämna och läsa omdömen behöver du logga in på ett Facebookkonto.

Läs och lämna omdömen hos Facebook

QuickNet hos Reco

Reco är Sveriges största oberoende plattform för omdömen från kunder. På Reco.se listas alla företag i Sverige och varje dag delar tusentals kunder med sig av sina erfarenheter om olika företag. För att lämna ett omdöme behöver du ha ett konto verifierat med Bank-ID men du kan se vad andra lämnat för betyg om oss utan att logga in.

Läs och lämna omdömen hos Reco

QuickNet hos Prisjakt

Prisjakt är en pris- och produktjämförelsetjänst där konsumenter bland annat jämföra priser och egenskaper för produkter samt läsa andra användares omdömen på produkter och återförsäljare. För att lämna ett omdöme behöver du ha ett konto men du kan se vad andra lämnat för betyg om oss utan att logga in.

Läs och lämna omdömen hos Prisjakt

Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. På Hitta kan du enkelt söka dig fram för att exempelvis hitta företag/privatpersoner på en viss plats, postadresser, vägbeskrivningar till olika resmål etc.

Läs och lämna omdömen hos Hitta

Allabolag är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Hos Allabolag kan ta del av verksamhetsbeskrivningar, årsredovisningar, bokslut och nyckeltal kostnadsfritt samt köpa kreditupplysningar från UC.

Se info om oss hos AllaBolag