Driftsäkert webbhotell

Webbhotell i Västerås för drift av hemsidor

Inga bindningstider Ingen telefonkö Lokal support Datalagring i Västerås

Serverhallar i Västerås

Webbhotell

Vårt webbhotell öppnade i slutet av 1995 och under tiden från dess har vi lärt oss det mesta om vad som är viktigt för just ditt företags hemsida. Det skall vara enkelt. Berätta vad du vill ha, så gör vi hela jobbet. Vi har givetvis ett komplett utbud av tekniska stöd på vår maskinpark.

Specifikation

Operativsystem Linux
FTP/SFTP Ja
Databas Ja
SSL Ja
Utrymme 40 GB
Pris 219 kr/månad

Flytthjälp

Vill du flytta din hemsida till vårt webbhotell så hjälper vi gärna till för att det ska gå smidigt och snabbt utan onödiga driftsstörningar. Innan vi påbörjar bytet av webbhotell gör vi en analys av din webbplats och dess nuvarande driftmiljö. Det vi kontrollerar är bland annat PHP-version, mappstruktur, ramverk och annat som är bra att känna till och förbereda för. Är din hemsida byggt i wordpress så kontrollerar vi även så tillägg med mera. Nästan alltid skapar vi en kopia av webbplatsen i en utvecklingsmiljö på vårt webbhotell innan vi pekar om den riktiga domänen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill veta mer om vårt webbhotell.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Fördelar

  • Vårt webbhotell inkluderar säkerhetsfunktioner som brandväggar, DDoS-skydd, regelbundna säkerhetskopior och SSL-certifikat, vilket ger ett bättre skydd än vad många kan åstadkomma på egen hand.
  • Vårt webbhotell erbjuder hög upptid och tillförlitlighet tack vare redundanta system och övervakning, vilket säkerställer att din webbplats är tillgänglig för besökare dygnet runt.
  • Vi tar hand om viktiga programvaruuppdateringar och underhåll, vilket säkerställer att din servermiljö alltid är uppdaterad och säker.
  • Vi erbjuder automatiserade säkerhetskopieringstjänster och enkla återställningslösningar, vilket skyddar din data och gör det enkelt att återställa webbplatsen vid behov.
  • Vi erbjuder även tjänster för domänregistrering och e-posthantering, vilket gör det enkelt att administrera alla aspekter av din digitala närvaro på ett ställe.
  • Det är generellt billigare än att köpa och underhålla en egen server. Du slipper kostnader för hårdvara, el, kylning och fysisk plats.

  Frågor & svar

  • Har ni stöd för wordpress på ert webbhotell?

   Ja, våra webbhotell är väl lämpade för drift av hemsidor byggda i WordPress.

  • Kan jag få SSL/HTTPS på min hemsida?

   Ja, SSL ingår i alla våra webbhotell.

  • Vad är ett webbhotell?

   Ett webbhotell är en tjänst som gör det möjligt för individer och företag att publicera en webbplats på internet. Webbhotelltjänster tillhandahåller utrymme på en server där webbplatsens filer lagras, samt teknisk infrastruktur och support för att hålla webbplatsen tillgänglig online.

  • Vad är skillnaden mellan delat webbhotell och dedikerad server?

   Ett delat webbhotell innebär att flera webbplatser delar samma server och dess resurser, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för mindre webbplatser. En dedikerad server innebär att en hel server är reserverad för en enda webbplats, vilket ger bättre prestanda, säkerhet och kontroll, men till en högre kostnad.

  • Hur mycket lagringsutrymme behöver jag för min webbplats?

   Behovet av lagringsutrymme beror på webbplatsens storlek och innehåll. En enkel blogg eller företagswebbplats kan behöva några få gigabyte, medan en stor e-handelswebbplats med många produkter och mediafiler kan kräva betydligt mer utrymme.

  • Kan jag överföra min webbplats från ett annat webbhotell?

   Ja, processen kan variera beroende på webbhotell och plattform, men innebär vanligtvis att du flyttar webbplatsens filer och databas, samt uppdaterar domänens DNS-inställningar för att peka på vår server.

  • Vad är ett SSL-certifikat och behöver jag det?

   Ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) krypterar data som överförs mellan din webbplats och dess besökare, vilket skyddar känslig information som lösenord och betalningsuppgifter. Ett SSL-certifikat är viktigt för säkerheten och kan också påverka din webbplats ranking i sökmotorer positivt.

  • Vad är en domän och hur registrerar jag en?

   En domän är webbplatsens adress på internet, som till exempel www.exempel.com. Du kan registrera en domän via en oss. Domännamn registreras årligen och måste förnyas regelbundet för att behållas.

  • Sker all lagring inom EU?

   Ja, alla våra webbservrar finns i Västerås och därmed inom EU.