Gruppavtal

Kollektivt bredband och telefoni för bostadsrätter och hyresrätter

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni. Vi hanterar uppbyggnad och drift av fibernät mellan bostäderna och den inkommande anslutningen till internet. Är fastigheten idag inte ansluten med fiber så hjälper vi med hjälp av våra partners till även med den delen. Vi erbjuder gruppavtal för bredband och telefoni i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Vi fakturerar för samtliga internetanslutningar till bostadsrättsföreningen, samfälligheten eller hyresvärden som sedan antingen fakturerar vidare kostnaden eller låter den ingå i den ordinarie hyran/avgiften.

Skicka förfrågan

 • Vi hjälper dig snabbt!
  Vi är en engagerad internetleverantör. Förutom att leverera snabbt bredband är vi snabba på att svara när du ringer och behöver hjälp.
 • Inga krångliga avtal!
  Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsfastigheter är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.
 • Vi tar ansvar!
  Unna era boende en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att de alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.
 • Vi har lokala tekniker!
  Vi vet vikten av att alltid ha en fungerande uppkoppling. Därför finns våra erfarna tekniker alltid i närheten, beredda att dygnet runt hjälpa till.

Vill du veta mer om gruppavtal?

Om du vill att vi kontaktar dig för att berätta mer om kollektivt bredband och telefoni så fyll i formuläret nedan.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Kundexempel

  Kollektivt bredband

  House of Imperia i Västerås
  Kungsljuset 2 i Västerås
  Kvarteret Märta i Västerås
  BRF Sjömärket

   

  Kontaktpersoner

  Fredrik Rydberg
  021 – 338 00 17

  Charlie Engström
  021 – 338 00 28

  Frågor & svar

  • I vilka orter kan ni leverera bredband till bostadsrättsföreningar?

   De orter där vi erbjuder gruppanslutning på bredband är Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs.

  • I vilka orter har ni kontor och servicetekniker?

   Vi har fälttekniker på våra kontor i Västerås och Eskilstuna. Därifrån når de även snabbt ut till Hallstahammar och Strängnäs.

  • Vilka tjänster utöver fiber erbjuder ni till bostadshus?

   Vi erbjuder även hemtelefoni, porttelefoni och TV.