Porttelefoni

IP-telefonabonnemang för porttelefoner till hyresfastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar

IP-telefoni för porttelefoner

Vi erbjuder IP-telefoni för porttelefoner till alla typer av fastigheter, som till exempel kontor, industrier, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Oavsett antal portar och dörrar har vi alltid samma smidiga lösning. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som de sedan installerar på plats.

Tillsammans med våra partners levererar vi IP-telefoni till porttelefoner hos bland annat Eskilstuna Kommunfastigheter, Mimer i Västerås, BRF Rekylen i Västerås, Bostadsrättsförening Västeråshus Nr 1 och House of Imperia.

Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna kan våra tekniker snabbt vara ute hos er om det mot all förmodan är något som krånglar med er porttelefoni.

Priser

 • 700 kr för köp av telefoniboxen
 • 300 kr i startavgift
 • 65 kr per månad i abonnemang

Samtalsavgifter tillkommer

Samtliga priser är exklusive moms

Vill du veta mer om porttelefoni?

Oavsett om du fastighetsägare, fastighetstekniker, ledamot i en BRF eller säljare av porttelefoner kan vi hjälpa er med IP-telefoni till era porttelefoner. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår lösning. Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kan även leverera till andra orter.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Kontaktperson

  Biljana Matkovic

  Försäljning
  Bredband och telefoni
  021-338 00 36
  E-post