Porttelefoni

IP-telefonabonnemang för porttelefoner till hyresfastigheter, kontor och bostadsrättsföreningar

Offertförfrågan

IP-telefoni för porttelefoner

Vi erbjuder IP-telefoni för porttelefoner till alla typer av fastigheter, som till exempel kontor, industrier, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Oavsett antal portar och dörrar har vi alltid samma smidiga lösning. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som de sedan installerar på plats.

Tillsammans med våra partners levererar vi IP-telefoni till porttelefoner hos bland annat Eskilstuna Kommunfastigheter, Mimer i Västerås, BRF Rekylen i Västerås, Bostadsrättsförening Västeråshus Nr 1 och House of Imperia.

Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna kan våra tekniker snabbt vara ute hos er om det mot all förmodan är något som krånglar med er porttelefoni.

Priser

 • 700 kr för köp av telefoniboxen
 • 300 kr i startavgift
 • 65 kr per månad i abonnemang

Samtalsavgifter tillkommer

Samtliga priser är exklusive moms

Vill du veta mer om porttelefoni?

Oavsett om du fastighetsägare, fastighetstekniker, ledamot i en BRF eller säljare av porttelefoner kan vi hjälpa er med IP-telefoni till era porttelefoner. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår lösning. Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kan även leverera till andra orter.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Kontaktperson

  Charlie Engström
  021 – 338 00 28

  Frågor & svar

  • Vilka är fördelarna med att ha en porttelefon i huset?

   Att installera en porttelefon i ditt hem är ett utmärkt sätt att öka säkerheten, bekvämligheten och kommunikationen mellan dig och dina besökare. Med en porttelefon kan du enkelt tala med besökare utan att behöva lämna hemmets säkerhet eller öppna dörren. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som bor ensamma eller har rörelsehinder som gör det svårt att öppna ytterdörren. Dörrtelefoner ger också extra bekvämlighet när du väntar leveranser hemma eller när gäster kommer över; du kan enkelt tala om för dem vart de ska gå utan att behöva möta dem fysiskt vid ingången.

  • Vad är IP-telefoni för porttelefoner?

   IP-telefoni för dörrtelefoner är ett kommunikationssystem som använder Internet Protocol (IP)-teknik för att hantera och överföra röstsamtal via ett internetnätverk. Det gör det möjligt för användare att ringa och ta emot telefonsamtal med hjälp av sin befintliga internetanslutning i stället för den traditionella telefonlinjen. Med IP-telefoni kan användarna använda antingen en fast telefonlinje eller en mobil enhet som sin primära telefon. Denna typ av kommunikationssystem erbjuder fördelar som kostnadsbesparingar, ökad rörlighet, större tillförlitlighet, avancerade funktioner och möjligheter, bättre säkerhet och förbättrade möjligheter till internationella samtal.

  • Hur ger IP-telefoni för porttelefoner kostnadsbesparingar?

   En av de främsta fördelarna med att använda ett IP-baserat kommunikationssystem är dess förmåga att spara pengar på företagens telefonräkningar. Genom att eliminera de avgifter för långdistanssamtal som är förknippade med traditionella telefonsystem och i stället använda VoIP-teknik kan företagen minska kostnaderna för samtal utanför det lokala området.

  • Vad behöver jag för att använda porttelefoni?

   För att använda porttelefoni behöver du vanligtvis en bredbandsanslutning och en speciell programvara eller hårdvara som möjliggör kommunikation över internet.

  • Kan jag använda porttelefoni för mitt företag i Västerås?

   Ja, många företag använder porttelefoni som en kostnadseffektiv lösning för företagstelefoni, oavsett om de bor i Västerås, Eskilstuna eller resten av landet.

  • Erbjuder ni IP-telefoni till porttelefoner utanför Västerås?

   Ja, vi har bland annat Eskilstuna Kommunfastigheter som kund för IP-telefoni till porttelefoner.