Om nyhetsbrevet

Vi skickar nyhetsbrev ungefär en gång per månad och syftet är att dela med oss av vår kunskap inom digital marknadsföring, internet och IT-säkerhet till våra kunder och andra som är intresserade. Om du idag inte får våra nyhetsbrev men önskar få dem så fyll i din e-postadress i formuläret nedan så lägger vi med dig i vår adresslista. I varje nyhetsbrev som skickas ut finns en länk för avanmälan om du inte längre önskar få brev från oss.

Anmälan


  Genom din anmälan godkänner du att vi lagrar din e-postadress. Du kan enkelt avanmäla dig genom en länk för avanmälan i kommande nyhetsbrev eller genom att kontakta oss. Din e-postadress kommer inte lämnas ut till tredje part.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Logotype i inkorgen hos Gmail

  En steg-för-steg-guide som förbättrar synligheten för dina nyhetsbrev och mail till kunder som använder Gmail som e-postsystem. Detta genom att visa din logotype vid dina brev i Gmails inkorg istället för Googles standardbild som består av en färglagd ikon med första bokstaven i ditt bolagsnamn.

  Coworking i Västerås

  Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Västerås. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

  Bevaka ditt varumärke

  Dagligen publiceras det miljarder med nyhetsartiklar och inlägg på bloggar och sociala medier vilket gör det totalt omöjligt att manuellt hålla koll på vad som skrivs om ditt varumärke. För att underlätta detta arbete finns det ett antal bra verktyg som med automatik övervakar stora delar av den digitala världen och meddelar dig när något nytt skrivs om ditt varumärke.