Om nyhetsbrevet

Vi skickar nyhetsbrev ungefär en gång per månad och syftet är att dela med oss av vår kunskap inom digital marknadsföring, internet och IT-säkerhet till våra kunder och andra som är intresserade. Om du idag inte får våra nyhetsbrev men önskar få dem så fyll i din e-postadress i formuläret nedan så lägger vi med dig i vår adresslista. I varje nyhetsbrev som skickas ut finns en länk för avanmälan om du inte längre önskar få brev från oss.

Anmälan


  Genom din anmälan godkänner du att vi lagrar din e-postadress. Du kan enkelt avanmäla dig genom en länk för avanmälan i kommande nyhetsbrev eller genom att kontakta oss. Din e-postadress kommer inte lämnas ut till tredje part.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Google Analytics Version 4

  Hösten 2020 lanserades version 4 av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Google har meddelat att den första juli 2023 kommer ingen ny data lagras i version 3 så vårt råd är att aktivera den nya versionen om du inte redan gjort det.

  LinkedIn kompetenstest

  Ett sätt att få din profil att sticka ut är att genomföra de tester på LinkedIn där dina kunskaper inom teknik, design och affärer bedöms. Om ditt resultat är bland de 30% bästa av de som gjort testet får du ett kompetensmärke som visas på din profil och i rekryteringssökningar.

  Affärsnätverk i Västerås

  Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.