Nätverk

Oavsett hur din lokal ser ut kan vi leverera ett kvalitativt nätverk till dig.

Trådlösa nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi hanterar allt från planering och montering till kanaloptimering, drift och support av WiFi till företag i bland annat Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar, Sala och Enköping.

reduntant mobilt bredband

Redundans

Om internet försvinner på grund av en avgrävd fiber eller liknande kan det ta från några timmar upp till flera dagar innan allt är lagat. Med en i förväg konfigurerad och installerad läsning för mobil redundans går trafiken automatisk över till mobilnätet om något händer med den ordinarie fiberförbindelsen.

Fiber, bredband och nätverk

Fastighetsnät

Vi utför installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering. Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men utför även installationer i övriga orter i närområdet som till exempel Strängnäs, Enköping, Surahammar, Hallstahammar och Köping.