Hemsidor

Snygga, sökmotoroptimerade och prisvärda hemsidor producerade i Västerås

Det kan vara svårt att hinna med att sätta sig in i allt som man behöver veta för att köpa en hemsida till sitt företag. Vad är rimligt att betala, hur lång tid tar det och vad är viktigt att få med? Vi hjälper dig med att skapa en hemsida utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss

mobilanpassad hemsida

Modern design

Hemsidearbetet börjar med att vi pratar igenom vad ni vill att hemsidan ska fylla för funktioner som att t ex skaffa fler kunder, ge support och/eller bygga varumärke. Med det som grund skapar vi ett designförslag som vi kan arbeta vidare ifrån. Under arbetets gång görs regelbundna avstämningar och ni kan hela tiden följa arbetet. Eftersom besökarna idag använder många olika enheter ser vi så klart till att din hemsida är responsiv och lättanvänd oavsett besökarens skärmstorlek. Med att en hemsida är responsiv menas att den är anpassad för att fungerar bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Innehåll och struktur

När vi hjälper dig att bygga hemsida utgår vi ifrån dina kunder och strukturerar hemsidan så att den är lättnavigerad och att det är enkelt för dem att hitta den information de söker. I samarbete med er tar vi fram relevant och välskrivet innehåll som vi sedan lägger in på webbplatsen. Vid behov kan vi komplettera med bilder från bildbanker eller hjälpa er anlita en fotograf för att ta egna unika bilder på era arbetsmiljöer, kundprojekt och kollegor.

Sökmotoroptimering

Att en webbplats är sökmotoroptimerad innebär att kod, struktur, säkerhet, hastighet och innehåll på din webbplats optimeras för att få en så bra synlighet som möjligt på relevanta sökord. En bra position på sökmotorer är viktig för att en potentiell kund som söker efter dina produkter och tjänster ska hitta din hemsida. Vi har under väldig många år jobbat med sökmotoroptimering och har därför god kunskap i hur hemsidan ska kodas och struktureras. Grundläggande sökmotoroptimering av hemsidan som t ex menystruktur, sökord och titlar ingår alltid, om det behövs går det även att köpa till mer avancerad sökmotoroptimering och länkstrategier.

WordPress

Utbildning och support

Oftast använder vi wordpress som administrationsverktyg för hemsidorna vi skapar. När hemsidan är färdig utbildar er i de funktioner i ni behöver kunna för att sköta de löpande uppdateringarna. Det finns så klart även möjlighet att teckna ett supportavtal för att få tillgång till snabb hjälp via bland annat telefon och e-post när det i framtiden uppstår funderingar gällande hanteringen av hemsidan. Via wordpress är det enkelt att på egen hand till exempel skriva nyheter, ändra kontaktpersoner, lägg till referenser och skapa nya undersidor.

Statistik och marknadsföring

När webbplatsen lanseras kopplar vi in Google Analytics eller motsvarande analysverktyg för att du enkelt ska kunna se hur många som besöker din webbplats, vad dom tittar på och annan värdefull information. Vi skapar även rapporter som regelbundet skickas till dig så att du snabbt och enkelt får en månadens statistik. Tack vare en strukturerad besöksanalys kan du följa upp resultatet av dina digitala kampanjer. Om du önskar få hjälp med att generera relevant trafik till webbplatsen så har vi ett stort utbud av tjänster inom digital marknadsföring.

Serverhallar i Västerås

Webbhotell och domäner

Tack vare egna datahallar erbjuder vi en stabil och säker drift av din hemsida på vårt webbhotell. Det är inget krav på att hemsidan vi skapar åt er läggs på vårt webbhotell men många uppskattar att ha enbart en leverantör för sina webbtjänster. Vi hjälper därför så klart även till med registrering och DNS-hosting av domäner för att kunna ta fullt ansvar över alla delar av driften.

Referenser

Här kan du se ett urval av de hemsidor vi skapat genom åren. Många kunder är från Västerås men vi har även tillverkat hemsidor till kunder i bland annat Stockholm, Eskilstuna, Enköping, Hallstahammar, Surahammar och Sala. I de flesta fallen har vi gjort hela arbetet innefattande design, kodning, struktur, materialinmatning och sökmotoroptimering. Samtliga hemsidor är byggda med wordpress som administrationsverktyg och självklart är de responsiva för att fungera bra även i mobiltelefoner.

Se våra kunders snygga hemsidor

 

Våra tips

 • Fundera nog igenom vad som är ert mål och syfte med hemsidan. Vill ni att era kunder ska köpa direkt på hemsidan, starta en prenumeration på ert nyhetsbrev eller hitta era kontaktuppgifter. Oavsett hur få eller många mål ni har så är det bra att sammanställa dem tidigt i arbetet.
 • Bestäm om ni själva vill skriva era texter och fotografera era bilder eller ska ni ta hjälp med detta? Att tidigt i processen även starta arbetet med innehållet gör att hela arbetet flyter på betydligt bättre.
 • Se till att ni äger en domän eller registrerar en ny.

 

Läsvärt om om hemsidor

Tobias från vår webbyrå skriver regelbundet krönikor i Västerås Tidning Business på ämnet hemsidor och digital marknadsföring. I dessa krönikor finner du fler tips som hjälper dig att göra er hemsida och marknadsföring ännu bättre.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss redan idag så ses vi för en pratstund. Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kommer gärna ut och besöker dig.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Kontaktperson
  Cathrine Öberg

  Cathrine Öberg
  Försäljning hemsidor
  021 – 338 00 32

  Blogg om hemsidor

  I vår blogg skriver vi regelbundet om hemsidor men även andra aktuella ämnen inom sökmotoroptimering, Google, säkerhet,  domäner och annat som rör digital marknadsföring samt Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

  SEO-vänligt innehåll för WordPress

  SEO-vänligt innehåll handlar om att skapa och optimera webbplatsens innehåll för att förbättra synligheten i sökmotorerna. Genom att optimera ditt innehåll kan du öka chanserna att potentiella besökare hittar till din webbplats och interagerar med den.

  SEO hetare än någonsin

  Sökmotoroptimering, eller SEO som det vanligtvis förkortats, är enkelt beskrivet det arbete som genomförs med kodförändringar, innehåll, struktur, länkar och laddtider på en webbplats för att ge den så bra förutsättningar som möjligt att visas högt i sökresultatet på Google.

  Gratis SEO-verktyg

  Vi listar bra gratis verktyg som hjälper ditt arbete med SEO för din webbplats. Övervaka placeringar, länkbyggen och annat som är viktigt för din sökmotoroptimering.

  Frågor & svar

  • Vad kostar en hemsida?

   Priset för en hemsida kan variera kraftigt beroende på många faktorer, såsom komplexitet, design, funktioner och teknisk kompetens. Bäst är om du kontaktar oss för att boka ett möte så att vi kan bedöma hur omfattande din hemsida blir att producera.

  • På vilka orter finns ni?

   Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kan i princip hjälpa företag över hela Sverige med hemsidor. De flesta av våra kunder finns dock förutom i Västerås och Eskilstuna i närområdet som till exempel Surahammar, Enköping, Hallstahammar, Sala och Stockholm.