Telefoni

Telefonitjänster till företag och privatpersoner

IP-Telefoni

Med vår IP-telefoni ringer du och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband och det fungerar oberoende av vilken operatör du har för bredbandet. Telefoniadaptern från oss ansluter du via en kabel till din bredbandsrouter och sedan kopplar du in din telefon i adaptern. Du kan givetvis behålla ditt gamla telefonnummer när du går över till IP-telefoni. Saknar du ett telefonnummer väljer du ett nytt i samband med din beställning.

Företagstelefoni

Molnväxel

Med vår molnväxel betalar ni endast för det antal användare ni behöver för stunden. Växer företaget så beställer ni fler anknytningar och krymper företaget så minskar månadskostnaden. Dessutom är molnväxeln alltid uppdaterad med de modernaste växelfunktionerna. Allt för att göra ert företag effektivt och konkurrenskraftigt. Vår molnväxel har även stöd för att hantera Dect-system bestående av en eller flera basstationer och trådlösa telefoner.

Porttelefoni

Vi erbjuder IP-telefoni för porttelefoner till alla typer av fastigheter, som till exempel kontor, industrier, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Oavsett antal portar och dörrar har vi alltid samma smidiga lösning. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som de sedan installerar på plats.

SIP-trunk

Hyr en SIP-trunk till er telefonväxel av oss. Våra SIP-trunkar har ett mycket låg löpande avgift och kommer att generera er en stor besparing jämfört mot era avgifter på er tidigare växelanslutning. Vi startar upp en ny SIP-trunk åt er med kort varsel och i den så lägger vi in era nummerserier som vi antingen porterar över från er tidigare operatör eller öppnar öppnar upp nya om ni önskar nya fina nummer. Våra SIP-trunkar har ett mycket låg löpande avgift och kommer att generera er en stor besparing jämfört mot era avgifter på er tidigare växelanslutning.

mobilanpassad hemsida

Telefonkonferens

Abonnera på vår tjänst för telefonkonferenser så kan du enkelt och snabbt starta igång ett telefonmöte. När det gäller att hålla kontakten med kollegor och kunder är få metoder så effektiva som telefonkonferenser. Oavsett om du behöver diskutera ett projekt eller bara ta kontakt kan ett konferenssamtal spara tid och hålla alla informerade.