Global Connect / IP Only

Inga bindningstider Ingen telefonkö Lokal support

Beställ här

Hösten 2024 kommer vi börja leverera bredband i fler orter i Global Connects nät. 

Eskilstuna

För beställning av bredband via formuläret på denna sida behöver ditt hem vara anslutet till Global Connect i Eskilstuna. Om ditt hem är anslutet till något annat nät eller om du representerar ett företag eller fastighetsägare så kan du klicka dig vidare via länkarna nedan för att få korrekt information. Det gäller även dig som vill ändra hastighet på ett befintligt abonnemang eller om du vill flytta med ditt abonnemang till en ny adress.

Beställ här

Hastighet

Betalningsalternativ

Mer information om E-faktura får du i samband med att vi aktiverar tjänsten.

Mer information om Autogiro får du i samband med att vi aktiverar tjänsten

Router

Som QuickNet-kund kan du hyra en router/Wifi-router. I detta abonnemang tar QuickNet ansvar för att routerns alla inställningar är optimerade för att ge bästa möjliga kvalité. Om routern skulle gå sönder eller inte fungera helt perfekt kan du kostnadsfritt få en ny. Du kan även ringa till oss så går vi in i routern och ställer in den. Ingen bindningstid, en kalendermånads uppsägningstid. Routern skickas ut kostnadsfritt med posten.

Personuppgifter

Leveransuppgifter

Uttagsnumret hittar du på dosan i ditt hem. Detta nummer måste uppges för att vi ska kunna koppla in bredbandet till dig.


Startkostnad
Månadskostnad

Summering:

0 kr

751 kr/mån

Eskilstuna Stadsnät

Eskilstuna Stadsnät är ett fibernät med mycket hög kapacitet som knyter samman fastigheter, villaområden, myndigheter och anläggningar i Eskilstuna till ett nätverk. Stadsnätet ägs av det kommunala bolaget Eskilstuna Energi & Miljö och driften av nätet sköts av Global Connect/IP-Only.  Förutom i Eskilstuna tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden som till exempel Kvicksund, Torshälla, Ärla och Stora Sundby.