Webbyrå

Hos oss på QuickNet webbyrå får du hjälp att kommunicera på internet. Det kan handla om att utveckla en webbplats eller att skapa trafik genom annonsering och e-postmarknadsföring.

Genomtänkta och professionella hemsidor

Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring webbplatser. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben.  Vi använder oftast wordpress som verktyg men kan även andra system. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

Läs mer om vår produktion av webbplatser

WordPress

Ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

Se exempel på hemsidor vi gjort i wordpress

Digital marknadsföring

Den finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler alla passar inte till alla företag och branscher. De två kanaler vi arbetar absolut mest med är Facebook och Google. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående dina annonser på webben. 

Google Adwords
Google ett av de viktigaste medierna för köpare att samla information. Din synlighet på Google är därför väldigt viktig när en potentiell kund söker efter dina produkter och tjänster. Vi är sedan väldigt många år certifierade partners för Google Adwords som är Googles annonsplattform.

Marknadsföring på Facebook
Möjligheten att rikta annonser på Facebook är i det närmaste oändlig. Förutom de vanliga kriterierna som ålder, kön, intressen och bostadsort kan du styra annonsen efter personernas relations- och familjestatus samt eventuella barns ålder. Utifrån hur din målgrupp ser ut och och ditt syfte med annonseringen lägger vi upp och optimerar dina annonser på Facebook.

Sökmotoroptimering
Gällande sökmotoroptimering arbetar vi primärt med att få webbplatser att synas högt upp i sökresultatet på Google men även på andra sökmotorer som till exempel Bing. Sökmotoroptimering innebär att kod, struktur, säkerhet, hastighet och innehåll på din webbplats optimeras för att få en så bra synlighet som möjligt på relevanta sökord.

Kontakta oss för offert eller mer information

Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Meddelande


Kontaktperson

Cathrine Öberg
021 - 338 00 32