Webbyrå

Hos oss på QuickNet webbyrå får du hjälp att kommunicera på internet. Det kan handla om att utveckla en webbplats eller att skapa trafik genom annonsering och e-postmarknadsföring.

E-postmarknadsföring

Skapa nyhetsbrev med din egen profil stärkt av bilder och länkar. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på.

Läs mer

Webbannonsering

Den finns idag ett enormt utbud av möjligheter för webbannonsering men alla passar inte till alla företag och branscher.

Läs mer

Domäner

En domän är grunden för din närvaro på internet och vi tar hand om registrering, förnyelse, ägarbyten och DNS.

Läs mer

Webbplatser

Vi har lång erfarenhet att hjälpa företag att synas på nätet. Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

Genomtänkt och professionellt

Under många år har vi på QuickNet utvecklat ett helhetstänk kring webbplatser. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Kontaktperson

Cathrine Öberg
021 - 338 00 32