Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

Företagsmötet

Ett företagarnätverk där du ges möjlighet att skapa affärskontakter och utbyta erfarenheter i affärslivet och där du genom inspirerande föreläsare får inspiration för personlig utveckling. Nätverket är öppet för företagare och nära medarbetare i små och medelstora företag. FöretagsMötet är ett trivsamt och naturligt forum där medlemmarna kontinuerligt möter andra företag och därmed ges möjlighet till nya intressanta affärer. FöretagsMötet erbjuder sina medlemmar aktiviteter i linje med ledorden inspiration, information och relation..

Marknadsföreningen

Marknadsföringen i Västerås är en mötesplats för marknadsförare där idéer, erfarenheter och synpunkter om marknadsföring diskuteras bland kunder, kollegor, samarbetspartners och konkurrenter. Nätverkets syfte är att bl.a. främja samarbeten och erfarenhetsutbyten mellan företag i regionen samt att gynna utvecklingen och utbildningen samt arbetet för en ökad upplysning om marknadsföringen och dess olika områden.

Frukostklubben

Frukostmöten med Julia Rosqvist är ett annorlunda koncept som körs med framgång på olika orter runtom i länet. I mötena ingår tevesoffsmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan, aktuella ämnen och förstås trisskrapande. Du kan även ta chansen att vara med i dragning om att få göra ett reklaminslag genom att ta med dig visitkort och lägg i korgen.

VAN

Varje år arrangerar Västerås AffärsNätverk (VAN) minst 4 strukturerade affärsträffar. Vid varje tillfälle är ditt företag garanterat att genomföra upp till 12 affärsmöten. Detta är inte vilka affärsmöten som helst utan affärsmöten ”face to face” med företag du valt att träffa eller som vill träffa dig i syfte att diskutera vilka affärsmöjligheter som finns mellan era företag.

Rotary Västerås

Rotary är en internationell organisation för yrkesverksamma människor. Medlemmarna utgörs bl.a. av framstående personer från olika verksamheter inom näringsliv, samhälle och organisationer med gemensamt intresse för Rotary idéer, engagemang och det gränslösa nätverkets möjligheter. Rotary verkar även för att höja den humanitära och etiska standarden i samhället och bland företagandet. I Västerås finns 6 rotaryklubbar som träffas vid lite olika tillfällen 1 ggr/vecka.

VIK-Verket

Affärsnätverket VIK-Verket brinner för att göra affärer, ha kul och vara med att föra VIK Hockey tillbaka till Elitserien. Målet med nätverket är att företagen tillsammans ska skapa bättre förutsättningar för ett positivt nätverk med ett öppet klimat där det görs bättre affärer. VIK-Verket träffas regelbundet genom bl.a. frukostmöten, lunchmöten, after work och gemensamma resor till bortamatcher.

BNI

BNI erbjuder ett genomtänkt koncept som både är enkelt, strukturerat och målinriktat. Nätverket skapar ett flöde av affärsmöjligheter via personliga rekommendationer och är öppet för alla företag som vill öka sina affärer. Ett stort antal av medlemmarna är marknadschefer eller kundansvariga säljare på små och medelstora företag samt egenföretagare eller konsulter inom alla typer av branscher.

 

Västerås Bygger

Västerås Bygger är ett affärsnätverk för bygg- och fastighetsbranschen i Västerås.  Målet med nätverket är att skapa en plattform där alla har faktiska affärsmöjligheter med varandra. Nätverket träffas varannan månad. Varje träff innehåller en relationsbyggande aktivitet och middag.

Västerås Science Park

Västerås Science Parks erbjuder näringsliv, akademi och samhälle tillväxt och fler arbetstillfällen genom att skapa relationer och stödja innovationer i företag som vill utveckla nya affärer. De vänder sig till idébärare, entreprenörer och företagare med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt. En Science Park är en utvecklande miljö och mötesplats för företag i tillväxt där människor, idéer, kunskap och kreativitet kan mötas och utvecklas.

Geek Meet Västerås

Geek Meet Västerås är en träff för webbutvecklare och andra som är intresserade av webben. Varje möte bygger på en öppen och vänlig atmosfär där en eller ett par talare berättar en stund om något de tycker är kul och intressant. Grundtanken med nätverket är att skapa möjligheten för utvecklare att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakter.

 

ALMIs mentorprogram

Att som företagare ha någon att vända sig till för att testa idéer och få råd är ofta till stor hjälp för att utveckla verksamheten. Det är inte helt lätt att själva hitta en person som kan fungera som mentor. Därför har Almi Företagspartner ett erbjudande till etablerade företagare som vill växa att matchas ihop med en erfaren mentor. Programmet löper under ett år och innebär att mentorn och adepten träffas regelbundet. Dessutom arrangeras gemensamma träffar för både mentorer och adepter med olika inspirerande och kunskapshöjande inslag.

LunchIn Västerås

LunchIn är till för alla som befinner sig i närheten av Västerås och som vill äta lunch ihop och nätverka med andra. Träffarna sker varje vecka och alla är välkomna! Enda kostnaden är din lunch när du deltar.Passa på att nätverka i förväg och i efterhand genom att delta i diskussionerna på LinkedIn eller på LunchIn.net. Reglerna är enkla: Öppet för vem som helst att bjuda in kontakter till gruppen.

Hälla Kafferosteri

På onsdagar kl.11:30 anordnar Hälla Kafferosteri en nätverkslunch för företagsamma människor. Där får du chansen att äta luncha, nätverka & göra affärer med andra företagsamma i Västerås.

Fredagsverket

Fredagsverket är ett samarbete mellan Västerås Friidrottsklubb och Scandic Hotell. Träffarna består av två olika delar där deltagarna först genomför ett träningspass tillsammans i Westinghouse Arena och sedan kör en kombinerad frukost och föreläsning på Scandic Hotel.

Västerås Tidning Business Padel

Ett affärsnätverk som erbjuder friskvård i form av Padel i kombination med nätverkande. Man spelar Padel och nätverkar varannan vecka vid 6 tillfällen där vi ser till att vara på plats 30 minuter före matchstart för att kunna ta detta nätverket till nästa nivå. på det sättet får vi mer tid till att bygga relationer, lära känna varandra och nätverka. underförstått – att vi gör er affärer. Det är såklart fritt fram att dela ut information om sitt företag eller hålla i föredrag under dessa 20-30 minuter. Vi håller till i Bäckby Park Padels fantastiska lokaler. Dessutom träffas vi vid ytterligare två tillfällen där vi umgås, bygger relationer i samband med en frukost och en middag.

Saknar du något affärsnätverk?

Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO/sökmotoroptimering och googleannonsering.

  Molnväxel

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Kontorshotell i Västerås

  Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.

  Lokala Hjälpen

  Vi har sedan starten hjälpt Företagsvolontärerna att på ett enkelt sätt hantera anmälan och betalning för deras event. För oss Läs mer

  Västerås Företagsregister

  Företagsregistret från Invest Västerås innehåller alla aktiva företag och organisationer med fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun. I företagsregistret kan du Läs mer

  IT-Utbildningar

  Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och Läs mer

  Idrottsstöd till barn och ungdomar

  Välgörenhetsinitiativet Skyhöga favoriter stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har Läs mer

  Google Medic Update

  Google gör flera gånger i veckan mindre justeringar på den beräkningsalgoritm som används för att räkna ut i vilken ordning Läs mer