Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

Företagsmötet

Ett företagarnätverk där du ges möjlighet att skapa affärskontakter och utbyta erfarenheter i affärslivet och där du genom inspirerande föreläsare får inspiration för personlig utveckling. Nätverket är öppet för företagare och nära medarbetare i små och medelstora företag. FöretagsMötet är ett trivsamt och naturligt forum där medlemmarna kontinuerligt möter andra företag och därmed ges möjlighet till nya intressanta affärer. FöretagsMötet erbjuder sina medlemmar aktiviteter i linje med ledorden inspiration, information och relation..

Marknadsföreningen

Marknadsföringen i Västerås är en mötesplats för marknadsförare där idéer, erfarenheter och synpunkter om marknadsföring diskuteras bland kunder, kollegor, samarbetspartners och konkurrenter. Nätverkets syfte är att bl.a. främja samarbeten och erfarenhetsutbyten mellan företag i regionen samt att gynna utvecklingen och utbildningen samt arbetet för en ökad upplysning om marknadsföringen och dess olika områden.

Handelskammaren

Handelskammaren Mälardalen ger dig en fantastisk möjlighet att knyta kontakter – på lokal, regional och global nivå. De har cirka 800 medlemsföretag i regionen och i hela världen finns 12 000 handelskammare, så du kan alltid hitta andra företagare som har samma drivkrafter som du. Genom att identifiera gemensamma behov, möjligheter och utmaningar hittar ni tillsammans lösningar och vägar framåt mot tillväxt. Nätverken drivs av en processledare från Handelskammaren eller något av deras medlemsföretag.

Lokala Hjälpen

Lokala Hjälpens målsättning är att göra det enkelt för företag att hjälpa dem som hjälper. Förutom att bidra till ett bättre Västerås får du som medlem tillgång till medlemsaktiviteter, medlemsluncher och förtur till aktiviteter. Den idéburna sektorn jobbar hårt med att samla in pengar och samarbetar mycket med den offentliga sektorn. Men de missar en stor aktör: Oss i Näringslivet. Ett stort och engagerat nätverk som gärna delar med sig av kompetenser, resurser och inte minst sitt affärssinne.

VIK-Verket

Affärsnätverket VIK-Verket brinner för att göra affärer, ha kul och vara med att föra VIK Hockey tillbaka till Elitserien. Målet med nätverket är att företagen tillsammans ska skapa bättre förutsättningar för ett positivt nätverk med ett öppet klimat där det görs bättre affärer. VIK-Verket träffas regelbundet genom bl.a. frukostmöten, lunchmöten, after work och gemensamma resor till bortamatcher.

VSK Fotboll

Västerås SK Fotboll har ett affärsnätverk för företagen som är partners till klubben. Förutom de spontana träffar som uppstår på “Vip-altanen” i samband med matcherna träffas nätverket regelbundet genom bl.a. sponsorträffar, lunchmöten, golftävlingar, after work och gemensamma resor till bortamatcher.

Västerås Bygger

Västerås Bygger är ett affärsnätverk för bygg- och fastighetsbranschen i Västerås. Målet med nätverket är att skapa en plattform där alla har faktiska affärsmöjligheter med varandra. Nätverket träffas varannan månad. Varje träff innehåller en relationsbyggande aktivitet och middag.

NyföretagarCentrum

Via NyföretagarCentrum i Västerås får du kostnadsfri hjälp och rådgivning om det du behöver för att starta ett företag. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. När du har varit på rådgivning hos NyföretagarCentrum kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda NyföretagarCentrum kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Business Women Västerås

Syftet med Business Women Västerås är att skapa ett personligt affärsnätverk för kvinnor som är i ledande befattning. Affärsnätverket är för dig som ser det som viktigt att skapa en nära samhörighet och en stark relation till andra i ledande befattning. Du får tillgång till andras erfarenheter inom exempelvis entreprenörskap, rekrytering, vad man ska tänka på när man gör upphandlingar, inköp eller om sitt egna ledarskap.

Nätverk28

Nätverk28 är ett kvinnligt nätverk i Västerås, öppet för alla kvinnor som vill mer här i livet. Syftet är att fortsätta utvecklas, inspirera, bygga mod och att skapa samarbeten som bygger ett starkt Västerås. Fokus är personlig utveckling och att utveckla affärer. Nätverket ses en gång i månaden och det är den 28:e varje gång vilket är lätt att komma ihåg.

Bokadero

Bokadero erbjuder lokala träffar med inspirerande föreläsningar som uppmuntrar till engagerade diskussioner och etablering av nya kontakter. Deras målsättning är att skapa en avslappnad och professionell plattform där företag kan fritt interagera med varandra och erhålla kunskap om kommunens företagslandskap.

By Women B

By Women B är ett nätverk för kvinnor som driver företag. Här träffar du andra i samma eller liknande situation som du själv, där syftet med nätverket är att skapa en arena för att utbyta erfarenheter, dela kunskap och öppna dörrar för varandra – för att i förlängningen skapa tillväxt i deltagarnas företag. By women B är ett professionellt nätverk som är öppet för alla företagare, oavsett bransch och var man befinner sig i utvecklingen.

VT Business Padel

Västerås Tidning Business Padel är ett affärsnätverk som erbjuder friskvård i form av Padel i kombination med nätverkande. Man spelar Padel och nätverkar varannan vecka vid 6 tillfällen där vi ser till att vara på plats 30 minuter före matchstart för att kunna ta detta nätverket till nästa nivå. på det sättet får vi mer tid till att bygga relationer, lära känna varandra och nätverka. underförstått – att vi gör er affärer. Det är såklart fritt fram att dela ut information om sitt företag eller hålla i föredrag under dessa 20-30 minuter. Vi håller till i Bäckby Park Padels fantastiska lokaler. Dessutom träffas vi vid ytterligare två tillfällen där vi umgås, bygger relationer i samband med en frukost och en middag.

Rotary Västerås

Rotary är en internationell organisation för yrkesverksamma människor. Medlemmarna utgörs bl.a. av framstående personer från olika verksamheter inom näringsliv, samhälle och organisationer med gemensamt intresse för Rotary idéer, engagemang och det gränslösa nätverkets möjligheter. Rotary verkar även för att höja den humanitära och etiska standarden i samhället och bland företagandet. I Västerås finns tre rotaryklubbar som träffas vid lite olika tillfällen 1 ggr/vecka.

BNI

BNI erbjuder ett genomtänkt koncept som både är enkelt, strukturerat och målinriktat. Nätverket skapar ett flöde av affärsmöjligheter via personliga rekommendationer och är öppet för alla företag som vill öka sina affärer. Ett stort antal av medlemmarna är marknadschefer eller kundansvariga säljare på små och medelstora företag samt egenföretagare eller konsulter inom alla typer av branscher.

 

Geek Meet Västerås

Geek Meet Västerås är en träff för webbutvecklare och andra som är intresserade av webben. Varje möte bygger på en öppen och vänlig atmosfär där en eller ett par talare berättar en stund om något de tycker är kul och intressant. Grundtanken med nätverket är att skapa möjligheten för utvecklare att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakter.

VSK – Stigen

VSK-Stigen ger dig en möjlighet till att nätverka med nya människor varje vecka utan en massa måsten. De träffas varje torsdag kl. 12:00 på restaurang Stigen av Knut, vid Stora Torget i Västerås äter en god bit mat och pratar. Restaurang Stigen av Knut stöttar VSK Fotboll med 25 kr/deltagare så var med och stötta ungdomsidrotten i Västerås. Alla är välkomna, (VSK = Vi Som Kan) när du villkan, enda kostnaden är din mat.

Saknar du något affärsnätverk?

Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.

    Kunduppgifter
    Meddelande *

    * = Obligatorisk uppgift