Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

Företagsmötet

Ett företagarnätverk där du ges möjlighet att skapa affärskontakter och utbyta erfarenheter i affärslivet och där du genom inspirerande föreläsare får inspiration för personlig utveckling. Nätverket är öppet för företagare och nära medarbetare i små och medelstora företag. FöretagsMötet är ett trivsamt och naturligt forum där medlemmarna kontinuerligt möter andra företag och därmed ges möjlighet till nya intressanta affärer. FöretagsMötet erbjuder sina medlemmar aktiviteter i linje med ledorden inspiration, information och relation..

Marknadsföreningen

Marknadsföringen i Västerås är en mötesplats för marknadsförare där idéer, erfarenheter och synpunkter om marknadsföring diskuteras bland kunder, kollegor, samarbetspartners och konkurrenter. Nätverkets syfte är att bl.a. främja samarbeten och erfarenhetsutbyten mellan företag i regionen samt att gynna utvecklingen och utbildningen samt arbetet för en ökad upplysning om marknadsföringen och dess olika områden.

Nätverk28

Nätverk28 är ett kvinnligt nätverk i Västerås, öppet för alla kvinnor som vill mer här i livet. Syftet är att fortsätta utvecklas, inspirera, bygga mod och att skapa samarbeten som bygger ett starkt Västerås. Fokus är personlig utveckling och att utveckla affärer. Nätverket ses en gång i månaden och det är den 28:e varje gång vilket är lätt att komma ihåg.

Handelskammaren

Handelskammaren Mälardalen ger dig en fantastisk möjlighet att knyta kontakter – på lokal, regional och global nivå. De har cirka 800 medlemsföretag i regionen och i hela världen finns 12 000 handelskammare, så du kan alltid hitta andra företagare som har samma drivkrafter som du. Genom att identifiera gemensamma behov, möjligheter och utmaningar hittar ni tillsammans lösningar och vägar framåt mot tillväxt. Nätverken drivs av en processledare från Handelskammaren eller något av deras medlemsföretag.

NyföretagarCentrum

Via NyföretagarCentrum i Västerås får du kostnadsfri hjälp och rådgivning om det du behöver för att starta ett företag. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. När du har varit på rådgivning hos NyföretagarCentrum kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda NyföretagarCentrum kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Lokala Hjälpen

Lokala Hjälpens målsättning är att göra det enkelt för företag att hjälpa dem som hjälper. Förutom att bidra till ett bättre Västerås får du som medlem tillgång till medlemsaktiviteter, medlemsluncher och förtur till aktiviteter. Den idéburna sektorn jobbar hårt med att samla in pengar och samarbetar mycket med den offentliga sektorn. Men de missar en stor aktör: Oss i Näringslivet. Ett stort och engagerat nätverk som gärna delar med sig av kompetenser, resurser och inte minst sitt affärssinne.

Bokadero

Bokadero erbjuder lokala träffar med inspirerande föreläsningar som uppmuntrar till engagerade diskussioner och etablering av nya kontakter. Deras målsättning är att skapa en avslappnad och professionell plattform där företag kan fritt interagera med varandra och erhålla kunskap om kommunens företagslandskap.

VIK-Verket

Affärsnätverket VIK-Verket brinner för att göra affärer, ha kul och vara med att föra VIK Hockey tillbaka till Elitserien. Målet med nätverket är att företagen tillsammans ska skapa bättre förutsättningar för ett positivt nätverk med ett öppet klimat där det görs bättre affärer. VIK-Verket träffas regelbundet genom bl.a. frukostmöten, lunchmöten, after work och gemensamma resor till bortamatcher.

BNI

BNI erbjuder ett genomtänkt koncept som både är enkelt, strukturerat och målinriktat. Nätverket skapar ett flöde av affärsmöjligheter via personliga rekommendationer och är öppet för alla företag som vill öka sina affärer. Ett stort antal av medlemmarna är marknadschefer eller kundansvariga säljare på små och medelstora företag samt egenföretagare eller konsulter inom alla typer av branscher.

 

Kvinnligt nätverk

Grant Thornton Västerås nätverk vänder sig till kvinnor som har en ledande befattning, som tex vd, cfo eller aktiv ägare, och är verksamma i Västmanland. Det kvinnliga nätverket är en del Grant Thorntons vision att verka för ett välmående näringsliv i Västmanland, deras aktiva arbete med jämställdhet och stöttning av kvinnliga entreprenörer på deras resor.

Ekonomichefsnätverket

Ekonomichefsnätverket administreras av Randstad Västerås och är ett nätverk som i första hand vänder sig till ekonomichefer i små eller mellanstora organisationer. Nätverket träffas  ungefär två gånger per termin och har olika upplägg vid varje tillfälle (föredragshållare, luncher, frukostar, ses hos varandra, erfarenhetsutbyte).

LunchIn Västerås

LunchIn är till för alla som befinner sig i närheten av Västerås och som vill äta lunch ihop och nätverka med andra. Träffarna sker varje vecka och alla är välkomna! Enda kostnaden är din lunch när du deltar.Passa på att nätverka i förväg och i efterhand genom att delta i diskussionerna på LinkedIn eller på LunchIn.net. Reglerna är enkla: Öppet för vem som helst att bjuda in kontakter till gruppen.

Västerås Science Park

Västerås Science Parks erbjuder näringsliv, akademi och samhälle tillväxt och fler arbetstillfällen genom att skapa relationer och stödja innovationer i företag som vill utveckla nya affärer. De vänder sig till idébärare, entreprenörer och företagare med verktyg och erbjudanden som kan hjälpa till att skapa tillväxt. En Science Park är en utvecklande miljö och mötesplats för företag i tillväxt där människor, idéer, kunskap och kreativitet kan mötas och utvecklas.

VT Business Padel

Västerås Tidning Business Padel är ett affärsnätverk som erbjuder friskvård i form av Padel i kombination med nätverkande. Man spelar Padel och nätverkar varannan vecka vid 6 tillfällen där vi ser till att vara på plats 30 minuter före matchstart för att kunna ta detta nätverket till nästa nivå. på det sättet får vi mer tid till att bygga relationer, lära känna varandra och nätverka. underförstått – att vi gör er affärer. Det är såklart fritt fram att dela ut information om sitt företag eller hålla i föredrag under dessa 20-30 minuter. Vi håller till i Bäckby Park Padels fantastiska lokaler. Dessutom träffas vi vid ytterligare två tillfällen där vi umgås, bygger relationer i samband med en frukost och en middag.

Rotary Västerås

Rotary är en internationell organisation för yrkesverksamma människor. Medlemmarna utgörs bl.a. av framstående personer från olika verksamheter inom näringsliv, samhälle och organisationer med gemensamt intresse för Rotary idéer, engagemang och det gränslösa nätverkets möjligheter. Rotary verkar även för att höja den humanitära och etiska standarden i samhället och bland företagandet. I Västerås finns 6 rotaryklubbar som träffas vid lite olika tillfällen 1 ggr/vecka.

Teams Lunch

Syftet med nätverket är att bygga relationer som kan leda till samarbeten och att ge möjligheter till utbyte av kunskap mellan företag i nätverket att tillföra kompetens till nätverkets deltagare i form av olika föreläsningar. Träffarna som är kostnadsfria sker varje vecka via Microsoft Teams. Efter föreläsningen är det fritt att hänga kvar och nätverka, enskilt i grupprum eller tillsammans.

Västerås Bygger

Västerås Bygger är ett affärsnätverk för bygg- och fastighetsbranschen i Västerås. Målet med nätverket är att skapa en plattform där alla har faktiska affärsmöjligheter med varandra. Nätverket träffas varannan månad. Varje träff innehåller en relationsbyggande aktivitet och middag.

Geek Meet Västerås

Geek Meet Västerås är en träff för webbutvecklare och andra som är intresserade av webben. Varje möte bygger på en öppen och vänlig atmosfär där en eller ett par talare berättar en stund om något de tycker är kul och intressant. Grundtanken med nätverket är att skapa möjligheten för utvecklare att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakter.

 

Västerås Cityförening

Västerås Cityförening är en medlemsförening butiker, restauranger och andra för aktörer i Västerås City. Som medlem får du tillgång till bland annat nätverksträffar och utbildningar.

HR-nätverket

HR-nätverket administreras av Randstad Västerås och är ett relativt nystartat nätverk. Målgruppen är HR-personer i små och mellanstora organisationer. Träffarna handlar mycket om erfarenhetsutbyte och möjlighet att bolla tankar och idéer. Träffarna varvas med besök hos nätverkets medlemmar där det på vissa av träffarna sker föreläsningar inom relevanta ämnen.

SSC-nätverket

SSC-nätverket administreras av Randstad Västerås och riktar sig mot chefer inom Shared Service Centers. Innan pandemin gjorde nätverket studiebesök hos varandra, hade erfarenhetsutbyte och åt lunch tillsammans. Det senaste året har bestått av digitala träffar med föredragshållare och efterföljande diskussioner. Tanken är att det framöver ska varvas mellan olika typer av upplägg.

Fredagsverket

Fredagsverket är ett samarbete mellan Västerås Friidrottsklubb och Scandic Hotell. Träffarna består av två olika delar där deltagarna först genomför ett träningspass tillsammans i Westinghouse Arena och sedan kör en kombinerad frukost och föreläsning på Scandic Hotel.

Saknar du något affärsnätverk?

Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Ämnen: , , , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Frukostmöte om att handla el

  Till årets första frukostmöte välkomnar vi därför Patrick Serra som är försäljningschef på Mälarenergi Elhandel som kommer svara på era Läs mer

  Ny webbplats till LoArt

  Vi på webbyrån har nu lanserat en ny webbplats åt en LoArt. Vi har tillsammans med kunden tagit fram den Läs mer

  Årets marknadsförare?

  Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

  Frukostmöte om iPad 2

  På frukostmötet den 31 mars kommer vi berätta om och svara på era frågor om iPad 2 samt andra aktuella Läs mer

  Frukostmöte om kommunikation

  Vi träffar två Västeråsare som på olika sätt jobbar med kommunikation och tillsammans berättar de om hur man kommunicerar på Läs mer

  Webbfilmer

  Tillsammans med en partner i Västerås erbjuder vi ett paketpris på webbfilmer som kan användas för visning på din hemsida Läs mer