LinkedIn


När grundandes techföretagen?

I detta kunskapstest ska du svara på vilket år sju välkända företag grundandes.

Publicerad: 20 januari, 2022

Säkerhet på LinkedIn

Liksom på alla andra sociala kanaler finns det på LinkedIn en del saker att tänka på gällande säkerheten för både enskilda konton och företagssidor. Vi har här sammanställt en del tips som gör din närvaro på LinkedIn lite säkrare och mer strukturerad.

Publicerad: 2 december, 2021

LinkedIn kompetenstest

Ett sätt att få din profil att sticka ut är att genomföra de tester på LinkedIn där dina kunskaper inom teknik, design och affärer bedöms. Om ditt resultat är bland de 30% bästa av de som gjort testet får du ett kompetensmärke som visas på din profil och i rekryteringssökningar.

Publicerad: 28 september, 2021

Bildstorlekar på Linkedin

För din företagssida på LinkedIn ska se så bra ut som möjligt är det viktigt att storlek och proportioner är rätt på dina bilder och filmer.

Publicerad: 26 februari, 2021

Podd om LinkedIn

Använder du LinkedIn och gillar att lyssna på poddar är LinkedInpodden ett bra tips till prenumerationslistan i din poddspelare. Podden ges ut frekvent och är fullmatad med nyheter och tips som du direkt får användning av i din närvaro på LinkedIn.

Publicerad: 7 december, 2020

LinkedIn Social Selling Index

Social Selling Index (SSI) på LinkedIn mäter hur effektiv du är på att etablera ditt professionella varumärke, hitta rätt personer, engagera dig och bygga relationer. Social Selling Index består av fyra olika värden och uppdateras dagligen.

Publicerad: 10 juli, 2020

Ta tag i närvaron på Linkedin

Linkedin är nog den sociala plattform som flest har skapat ett konto på för att sedan inte riktigt veta till vad och hur de ska använda plattformen. Anledningen skiljer sig så klart mellan olika personer men en vanlig anledning tror jag är att nätverkets yrkesmässiga inriktning gör att många har svårt att veta vad de ska skriva om.

Publicerad: 20 december, 2019


Om LinkedIn
LinkedIn är ett socialt nätverk inriktat mot personer och företag som vill skapa och underhålla kontakter, få och förmedla kunskap samt förstärka sitt varumärke.  Företaget grundades 2002 i Kalifornien och ägs sedan 2016 av Microsoft.

Följ oss gärna på LinkedIn
På vår företagssida på LinkedIn lägger vi regelbundet upp nyheter och tips om digital marknadsföring samt lediga tjänster och aktuella erbjudanden.