LinkedIn Social Selling Index

Social Selling Index (SSI) på LinkedIn mäter hur effektiv du är på att etablera ditt professionella varumärke, hitta rätt personer, engagera dig och bygga relationer. Social Selling Index består av fyra olika värden och uppdateras dagligen.

Kategorierna för SSI

  • Etablera ditt professionella varumärke som mäter hur väl du fyllt i din profilinformation. Profilen ska fyllas i med dina kontakter i åtanke genom att tydligt informera om dina kunskaper och erfarenheter. I betyget ingår även hur bra du arbetar med att bygga förtroendet som sakkunnig inom ditt område genom att publicera meningsfulla och relevanta inlägg.
  • Hitta rätt människor som mäter hur effektiv du är på hitta möjligheter, kontakter och information med hjälp av sök- och forskningsverktygen.
  • Dela dina insikter mäter hur bra du är på att upptäcka och dela inlägg som är värda att förmedla vidare för att skapa och utöka dina relationer.
  • Bygg starka relationer som mäter hur du arbetar med att stärka ditt nätverk genom att skapa kontakt med beslutsfattare och få deras förtroende.

 

Förutom att du i rapporten för Social Selling Index får ett betyg i de fyra kategorierna samt ett totalbetyg får du ett diagram över din SSI-utveckling plus en jämförelse på hur ditt betyg är i relation till personer i din bransch och i ditt nätverk.

Se ditt SSI på LinkedIn (Fungerar ej via mobilen)

Mer som vi skrivit om om LinkedIn

  • Dags att ta tag i närvaron på Linkedin är en krönika om LinkedIn skriven i Västerås Tidning Business.

Ämnen: , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

Årets marknadsförare?

Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

Facebook deals

Facebook deals, eller erbjudanden som det kallas på den svenska versionen är nu på väg att lanseras i Sverige.

Kommersiell kreativitet

Måndagen den 14 november är vi eventsponsor för Helena Westins föreläsning Kommersiell kreativitet som arrangeras av Marknadsföringen i Västerås.

Marknadsför dina inlägg på Facebook

Vill du öka chansen att de som gillar din facebooksida ser ditt inlägg finns det nu en möjlighet att ytterligare Läs mer