Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De kanaler vi arbetar mest med är Facebook, LinkedIn, Instagram och Google men kan så klart hjälpa till med även andra digitala kanaler. Kontakta vår digitalbyrå om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala närvaro.

Google Ads

Google ett av de viktigaste medierna för köpare att samla information. Din synlighet på Google är därför väldigt viktig när en potentiell kund söker efter dina produkter och tjänster. Vi är sedan väldigt många år certifierade partners för Google Ads som är Googles annonsplattform.

Marknadsföring på Facebook

Möjligheten att rikta annonser på Facebook är i det närmaste oändlig. Förutom de vanliga kriterierna som ålder, kön, intressen och bostadsort kan du styra annonsen efter personernas relations- och familjestatus samt eventuella barns ålder. Utifrån hur din målgrupp ser ut och och ditt syfte med annonseringen lägger vi upp och optimerar dina annonser på Facebook.

Microsoft Ads

Microsoft Ads är ett bra komplement till att annonsera på Google eftersom du via Microsoft Ads når användare av de två sökmotorerna Bing och Duckduckgo. Jämfört med Google så når dina annonser färre personer men du når dem till en lägre kostnad per klick då konkurrensen bland annonsörer är betydligt mindre.

E-postmarknadsföring

Distribuera e-postutskick tidsbestämt och till hela eller utvalda delar av ditt register. Använd i din marknadsföring för nyhetsbrev, information, säljkampanjer, kundvård, inbjudningar mm. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på.

Sökmotoroptimering

Gällande sökmotoroptimering arbetar vi primärt med att få webbplatser att synas högt upp i sökresultatet på Google men även på andra sökmotorer som till exempel Bing. Sökmotoroptimering innebär att kod, struktur, säkerhet, hastighet och innehåll på din webbplats optimeras för att få en så bra synlighet som möjligt på relevanta sökord.

Rankingrapport

Med tanke på hur viktig trafiken från Google är så är det viktigt att hålla koll på hur din webbplats rankar på viktiga sökord. Google ändrar regelbundet i algoritmen som beräknar din hemsidas position i sökresultatet vilket gör att det tar mycket tid om man manuellt ska hålla koll på placeringen. För att snabbt kunna reagera på ändringar är det bra att ha en tjänst som automatiskt övervakar er ranking

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. En digital marknadsföringsbyrå i Västerås med lokal support och service.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss redan idag så ses vi för en pratstund om din digitala marknadsföring. Vi träffas dig gärna på våra kontor i Västerås och Eskilstuna, besöker dig på ditt kontor eller via ett digital möte.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

   

  Cathrine Öberg
  Försäljning
  Digital marknadsföring
  021 – 338 00 32

  Byråbloggen

  I vår blogg delar personalen på vår digitala byrå med sig av sina kunskaper inom marknadsföring. Nyheter inom bland annat SEO, SEM och annan digital marknadsföring varvas med tips för hur du på egen hand kan förbättra ditt företags synlighet.

  Googles page experience update

  Efter att ha skjutits upp några gånger ser det nu ut som Google under perioden juni till augusti successivt kommer rulla ut sin uppdatering av rankingsignalen sidupplevelse. En rankingsignal är en del av den algoritm Google använder för att presentera ett relevant resultat vid en sökning på sökmotorn.

  Logotype i inkorgen hos Gmail

  En steg-för-steg-guide som förbättrar synligheten för dina nyhetsbrev och mail till kunder som använder Gmail som e-postsystem. Detta genom att visa din logotype vid dina brev i Gmails inkorg istället för Googles standardbild som består av en färglagd ikon med första bokstaven i ditt bolagsnamn.

  Bildstorlekar på Linkedin

  För din företagssida på LinkedIn ska se så bra ut som möjligt är det viktigt att storlek och proportioner är rätt på dina bilder och filmer.

  Bevaka ditt varumärke

  Dagligen publiceras det miljarder med nyhetsartiklar och inlägg på bloggar och sociala medier vilket gör det totalt omöjligt att manuellt hålla koll på vad som skrivs om ditt varumärke. För att underlätta detta arbete finns det ett antal bra verktyg som med automatik övervakar stora delar av den digitala världen och meddelar dig när något nytt skrivs om ditt varumärke.

  Google Analytics Version 4

  Hösten 2020 lanserades en ny version av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Verktyget är omgjort från grunden och ska enligt Google bland annat vara betydligt bättre på maskininlärning och integritetshantering.

  Podd om LinkedIn

  Använder du LinkedIn och gillar att lyssna på poddar är LinkedInpodden ett bra tips till prenumerationslistan i din poddspelare. Podden ges ut frekvent och är fullmatad med nyheter och tips som du direkt får användning av i din närvaro på LinkedIn.

  Digitalbyråns kompetenser

  • Sökmotoroptimering / SEO
  • Sökmotorannonsering / SEM
  • Digital marknadsföring
  • Annonsering på facebook och Instagram
  • Growth hacking
  • Nyhetsbrev
  • Annonsering på Google och Youtube
  • Annonsering på Bing och Duckduckgo
  • Konverteringsoptimering
  • Growth marketing
  • Content marketing

   

  Digitalbyråns yrkesroller

  • SEO-expert
  • PPC-specialist
  • Fullstack-utvecklare
  • Digital marknadsförare
  • SEM-specialist
  • Growth Marketer
  • Social Media Manager
  • SEO-specialist
  • Online Marketing Manager
  • CMO (Chief Marketing Manager)
  • E-commerce Manager

  Frågor & svar

  • Vad gör en digital byrå?

   En digitalbyrå arbetar med strategier, utförande och analys på uppdrag av företag som önskar få bra effekt av sin digitala marknadsföring?

  • I vilka orter finns ni?

   Vår digitalbyrå har kontor i Västerås och Eskilstuna men har även många kunder i till exempel Stockholm, Enköping, Strängnäs, Sala och Hallstahammar. Då mycket går att sköta på distans kan vi hjälpa företag över hela landet med deras digitala marknadsföring.

  • Vad gör en mediabyrå?

   En mediabyrå hjälper företag att köpa in reklam från olika plattformar och kanaler som till exempel TV, Facebook, Google och LinkedIn.