Digital marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De två kanaler vi arbetar absolut mest med är Facebook och Google. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående dina annonser på webben. 

Google Adwords

Google ett av de viktigaste medierna för köpare att samla information. Din synlighet på Google är därför väldigt viktig när en potentiell kund söker efter dina produkter och tjänster. Vi är sedan väldigt många år certifierade partners för Google Adwords som är Googles annonsplattform.

Marknadsföring på Facebook

Möjligheten att rikta annonser på Facebook är i det närmaste oändlig. Förutom de vanliga kriterierna som ålder, kön, intressen och bostadsort kan du styra annonsen efter personernas relations- och familjestatus samt eventuella barns ålder. Utifrån hur din målgrupp ser ut och och ditt syfte med annonseringen lägger vi upp och optimerar dina annonser på Facebook.

Marknadsföring på Bing och Duckduckgo

Microsoft Ads är ett bra komplement till att annonsera på Google eftersom du via Microsoft Ads når användare av de två sökmotorerna Bing och Duckduckgo. Jämfört med Google så når dina annonser färre personer men du når dem till en lägre kostnad per klick då konkurrensen bland annonsörer är betydligt mindre.

Sökmotoroptimering

Gällande sökmotoroptimering arbetar vi primärt med att få webbplatser att synas högt upp i sökresultatet på Google men även på andra sökmotorer som till exempel Bing. Sökmotoroptimering innebär att kod, struktur, säkerhet, hastighet och innehåll på din webbplats optimeras för att få en så bra synlighet som möjligt på relevanta sökord.

E-postmarknadsföring

Distribuera e-postutskick tidsbestämt och till hela eller utvalda delar av ditt register. Använd i din marknadsföring för nyhetsbrev, information, säljkampanjer, kundvård, inbjudningar mm. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på.

Rankingrapport

Med tanke på hur viktig trafiken från Google är så är det viktigt att hålla koll på hur din webbplats rankar på viktiga sökord. Google ändrar regelbundet i algoritmen som beräknar din hemsidas position i sökresultatet vilket gör att det tar mycket tid om man manuellt ska hålla koll på placeringen. För att snabbt kunna reagera på ändringar är det bra att ha en tjänst som automatiskt övervakar er ranking