Kostnadsfri besiktning av ditt bredband

Har du problem med att din uppkoppling inte matchar dina förväntningar eller att du upplever att det går trögt att surfa? Tappar du kontakt med din WiFi-router i tid och otid eller har du en uppkoppling som fungerar precis som den ska men bara i vissa delar av lokalen och under vissa klockslag?

Kampanj just nu

Att bredbandsuppkopplingar och trådlösa nätverk inte fungerar som du vill kan bero på många saker. Vi kommer gärna ut på en kostnadsfri besiktning av din uppkoppling, oavsett om du är kund hos oss sedan tidigare eller om du idag har någon annan leverantör. Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att vi besöker dig för en besiktning av ditt bredband och trådlösa nätverk. Skriv gärna med ett förslag på tid för när det passar att vi besöker dig så återkommer vi inom kort med en bekräftelse.

Kampanjen gäller för företag i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs

Kontakta oss

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Biljana Matkovic
  021–338 00 36

  Anders Ek

  Anders Ek

  021-338 00 33

  Våra tjänster

  Vi är en lokal leverantör av bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Utöver att levererar ett stabilt, driftsäkert och prisvärt bredband kan vi även till ett fast månadspris hjälpa till med en WiFi-lösning anpassad till er lokal och verksamhet. Våra kunder har ingen bindningstid eller uppsägningstid och om du hyr utrustning från oss har du alltid fri teknikertid vid eventuella fel.