QuickNet Eskilstuna

Vi är en lokal leverantör av bredband och telefoni till både företag och privatpersoner i Eskilstuna.

Vårt kontor finns i Tingsgården på Rådhustorget 2 i Eskilstuna.

QuickNet hemma

Bredband och IP-Telefoni i Eskilstuna

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Vad kan du om Eskilstunas företagshistoria?

I detta kunskapstest ska du svara på vilket år tio kända verksamheter från Eskilstuna grundades eller invigdes.

Affärsnätverk i Eskilstuna

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

digitalisering skola

IT-Utbildningar

Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och andra företag. Här nedan listar vi några exempel på utbildningar som finns i Västerås och Eskilstuna

Wifi på Gröndals motorstadion

Vi har nu startat upp vårt fria WiFi-nät QuickNetFree på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Gröndals motorstadion eller Smedstadion är en motorstadion som ligger cirka 10 km norr om Eskilstuna.

Eskilstuna stadsnät

Det som i vardaglig tal menas när man pratar om stadsnätet i Eskilstuna är det fibernät där vi och andra operatörer levererar bredband till invånarna i Eskilstuna. Stadsnätet  drivs av bolaget IP-only på uppdrag av Eskilstuna kommun. IP-only äger och driver det fysiska stadsnätet i Eskilstuna och sedan är det operatör som oss sedan erbjuder tjänster inom bland annat bredband, telefoni och TV.

Beställ bredband här

 

Bredband för Fastighet/BRF

Vi ser till att bostadsrättsföreningar, industrilokaler och kontorslokaler i Eskilstuna har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

Fastigheter Bostäder