QuickNet Eskilstuna

Vi är en lokal leverantör av bredband och telefoni till både företag och privatpersoner i Eskilstuna.

Bredband

Vi är en lokal leverantör av bredband i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå.

Telefoni

Företagstelefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. Våra tekniker finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs.

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande nätverk. Oavsett hur din lokal ser ut kan vi leverera ett kvalitativt nätverk till dig.

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De kanaler vi arbetar mest med är Facebook, LinkedIn, Instagram och Google men kan så klart hjälpa till med även andra digitala kanaler.

WordPress

Hemsidor

Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Datacenter

Vårt datacenter öppnade i slutet av 1990-talet och vi har genom åren förfinat vår infrastruktur till att i dag erbjuda en toppmodern anläggning enligt högsta Tier-3 standard. Vi kombinerar UPS:er med lång batteritid med ett toppmodernt reservkraftverk och datahallarna kyls av miljövänlig fjärrkyla.

QuickNet hemma

Bredband och IP-Telefoni i Eskilstuna

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Vad kan du om Eskilstunas företagshistoria?

I detta kunskapstest ska du svara på vilket år tio kända verksamheter från Eskilstuna grundades eller invigdes.

Affärsnätverk i Eskilstuna

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

digitalisering skola

IT-Utbildningar

Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och andra företag. Här nedan listar vi några exempel på utbildningar som finns i Västerås och Eskilstuna

Wifi på Gröndals motorstadion

Vi har nu startat upp vårt fria WiFi-nät QuickNetFree på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Gröndals motorstadion eller Smedstadion är en motorstadion som ligger cirka 10 km norr om Eskilstuna.

Eskilstuna stadsnät

Det som i vardaglig tal menas när man pratar om stadsnätet i Eskilstuna är det fibernät där vi och andra operatörer levererar bredband till invånarna i Eskilstuna. Stadsnätet  drivs av bolaget IP-only på uppdrag av Eskilstuna kommun. IP-only äger och driver det fysiska stadsnätet i Eskilstuna och sedan är det operatör som oss sedan erbjuder tjänster inom bland annat bredband, telefoni och TV.

Beställ bredband här

 

Bredband för Fastighet/BRF

Vi ser till att bostadsrättsföreningar, industrilokaler och kontorslokaler i Eskilstuna har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

Fastigheter Bostäder