Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

QuickNet Eskilstuna

Vi är en lokal leverantör av bredband och telefoni till både företag och privatpersoner i Eskilstuna.

Vårt kontor finns på Munktellstorget 3 i Eskilstuna.

QuickNet hemma

Bredband, ADSL, IP-Telefoni och Mobiltelefoni

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Eskilstuna stadsnät

Det som i vardaglig tal menas när man pratar om stadsnätet i Eskilstuna är det kommunalägda fibernät där vi och andra operatörer levererar bredband till invånarna i Eskilstuna. Stadsnätet  drivs av bolaget Fibra som ägs av Eskilstuna kommun ihop med ett antal andra kommuner i Södermanland och Västmanland. Fibra äger och driver det fysiska stadsnätet i Eskilstuna och sedan är det operatör som oss sedan erbjuder tjänster inom bland annat bredband, telefoni och TV.

Beställ bredband här

 

Bredband för Fastighet/BRF

Vi ser till att bostadsrättsföreningar, industrilokaler och kontorslokaler i Eskilstuna har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

Bredband för BRF och fastigheter