Nyhetsbrev från QuickNet

Lär dig mer om bland annat marknadsföring, sociala medier, IT-säkerhet och nätverk

Om nyhetsbrevet

Vi skickar ungefär en gång per månad och syftet är att dela med oss av vår kunskap inom digital marknadsföring, social medier, nätverk, internet och IT-säkerhet. Anmäl dig gärna via formuläret nedan och ange då vilka ämnesområden som intresserar dig samt vilka orter som är intressanta för dig angående lokal näringslivsinformation och aktiviteter . Om du av någon anledning skulle ångra dig finns det i varje nyhetsutskick finns en länk för avanmälan.

Anmälan/uppdatering


  Intresseområden

  Du kan enkelt avanmäla dig i kommande nyhetsbrev eller genom att kontakta oss. Uppgifterna kommer inte lämnas ut till tredje part.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Coworking i Eskilstuna

  Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

  Google Analytics Version 4

  Hösten 2020 lanserades version 4 av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Google har meddelat att den första juli 2023 kommer ingen ny data lagras i version 3 så vårt råd är att aktivera den nya versionen om du inte redan gjort det.

  LinkedIn kompetenstest

  Ett sätt att få din profil att sticka ut är att genomföra de tester på LinkedIn där dina kunskaper inom teknik, design och affärer bedöms. Om ditt resultat är bland de 30% bästa av de som gjort testet får du ett kompetensmärke som visas på din profil och i rekryteringssökningar.