Näringslivet i Västerås

Vi har sedan 1995 levererat tjänster till företag och företagare i Västerås och vi har idag tusentals kunder i närområdet. Att det lokala näringslivet mår bra och fungerar är av väldigt stor vikt för oss och vårt med med den här delen av vår webbplats är att hjälpa personer inom de lokala näringslivet att se vad som är på gång genom en kalenderfunktion samt genom ett antal gudier få fler att hitta våra duktiga lokala företag och organisationer.

Guider

Tips på företag, lokaler, aktiviteter och arrangörer inom Västerås Näringsliv.

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är ett företag med lokal support och service. Med ett helhetstänk och hög service har vi framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. De som bor och verkar i Västerås är väldigt viktiga för oss och vi stöttar därför några lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås.

Lokala hjälpen

Lokala hjälpen är på pappret en organisation, men vi ser det mer som en samlingsplats för alla som vill vara en del av att göra Västerås till en säkrare, trevligare och mer inkluderande stad. Det som händer inom Lokala Hjälpen gör Västerås bättre för de mest utsatta människorna, men även för det lokala näringslivet och för dig som privatperson. Skänk en gåva, starta en insamling eller hjälp någon annan i deras insamlingsprojekt utifrån dina förutsättningar.

lokalahjalpen.se

Skyhöga favoriter

Skyhöga favoriter är ett välgörenhetsinitiativ som stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har möjlighet att göra det fullt ut. Hos Skyhöga favoriter kan föräldrar till barn mellan 7 och 15 år ansöka om stöd för medlemsavgifter, cupavgifter och idrottsutrustning. Skyhöga favoriters motto är: Idrott är för alla barn – oavsett ekonomiska förutsättningar. Stödet är avsett för familjer med ansträngd ekonomi.

skyhogafavoriter.se

Om QuickNet

Vi erbjuder tjänster för bredband, telefoni, trådlösa nätverk, hemsidor, e-post, serverdrift och digital marknadsföring. Våra kunder består av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. De flesta av våra kunder finns i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar men fram för allt inom telefoni och marknadsföring har vi kunder utspridda över Sverige. Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats och grunden för detta är en bra gemenskap och frihet att själv kunna ta ansvar och fokusera på sina arbetsuppgifter. Vår personal, likväl som våra kunder, är människor som värderar kompetens och långvariga relationer.