Coworking i Västerås

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Västerås. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

B26 Coworking

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26 Coworking. I de generösa ytorna för coworking på B26 hittar du den plats som passar bäst för dagen eller för stunden. Tysta avskärmade platser för fokuserat arbete. Loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Arbetsplatser där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation.

www.b26.se | Port Anders gata 9, Västerås

Testa B26 under en dag!

I samarbete med B26 kan vi välkomna dig att utan kostnad jobba en dag i hjärtat av Västerås näringsliv. Det enda du behöver göra för att få ett gratis dagpass är att maila . Skriv QuickNet i ämnesraden och ange i meddelandet vilken dag du önskar gästa B26. De återkommer därefter inom kort med en bekräftelse. Erbjudandet gäller för ett tillfälle per person.

Cowork Plaza

Från och med 1 januari 2022 är Cowork Plaza det som tidigare gick under namnet Expectrum Coworking space. I lokalerna finns innovativa aktörer som utvecklar robotiklösningar, artificiell intelligens, designkunskap, HR-bolag och många andra.

www.plazavasteras.se | Kopparbergsvägen 10, Västerås

Coworking i Lobbybaren

Lobbybaren på Hotel Plaza i Skrapan är ingen officiell co-working men lokalen passar utmärkt för den som mellan två möten behöver en plats att arbeta från och önskar zippa på en fluffig cappuccino. lobbybaren.

www.plazavasteras.se | Kopparbergsvägen 10, Västerås

Bredband och WiFi till kontorshotell och co-working i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs.

Läs mer om bredband och WiFi

Åwerket – Coworking by the river

Åwerket är ett kontorshotell och coworking space vid svartån i centrala Västerås city. På Åwerket samsas frilansare, småföretagare och anställda med inrikning på IT, media, programmering och foto.

www.awerket.se | Mellangränd, Västerås

Firstoffice Livia

FirstOffice Livias coworking har flexibla arbetsplatser i öppet kontorslandskap och delade gemensamhetsytor. Livia passar dig som vill ha en flexibel arbetsplats och i lokalen finns två terrasser med fin utsikt över Västerås City.

www.firstoffice.se | Slottsgatan 27, Västerås

Steam Hotel Co-working

Steam Hotel är spa-hotel i Västerås som även erbjuder lokaler för konferens och event. På utvalda dagar öppnar de även för co-working.

www.steamhotel.se | Ångkraftsvägen 14, Västerås