E-postmarknadsföring

Verktyg och produktion av digitala nyhetsbrev

All lagring av data sker i Sverige

Effektiv marknadsföring

Distribuera e-postutskick tidsbestämt och till hela eller utvalda delar av ditt register. Använd i din marknadsföring för nyhetsbrev, information, säljkampanjer, kundvård, inbjudningar mm. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på. Med vårt verktyg för e-postmarknadsföring sköts dina kundrelationer enkelt och effektivt med e-post. Skapa säljande e-postbrev och nyhetsbrev med din egen profil stärkt av bilder och länkar.

Er e-postmarknadsföring hanteras enkelt och med full uppföljning i verktyget. Nyhetsbrev ger hög respons och en stark relation till dina kunder till lägsta kostnad.

Pris

Priset på abonnemanget styrs av hur många mottagare du vill skicka till. Vi har inga bindningstider vilket gör att du snabbt och enkelt kan justera kostnaden efter ditt behov.

500 mail/månad 199 kr/månad
1000 mail/månad 255 kr/månad
3000 mail/månad 475 kr/månad
5000 mail/månad 695 kr/månad
10000 mail/månad 995 kr/månad
20000 mail/månad 1215 kr/månad
30000 mail/månad 1435 kr/månad
50000 mail/månad 1660 kr/månad
100000 mail/månad 2210 kr/månad

Gratis demokonto i 14 dagar

Prova ett av marknadens kraftfullaste verktyg för e-postmarknadsföring kostnadsfritt. Provperioden medför inga förbindelser.

  Kunduppgifter
  Blogg om nyhetsbrev

  I vår blogg skriver vi regelbundet om nyhetsbrev men även andra aktuella ämnen inom sökmotoroptimering, Google, hemsidor, marketing automation,  domäner och annat som rör digital marknadsföring samt Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

  Nybörjarguide, trender för att driva trafik till din webbsida med e-postmarknadsföring

  E-postmarknadsföring är en av de mest effektiva och prisvärda metoderna inom digital marknadsföring. Att skicka nyhetsbrev med relevant innehåll till relevanta mottagare ger hög respons och skapar en stark relation till dina kunder till en låg kostnad. Kom igång med din e-postmarknadsföring med denna enkla nybörjarguide som hjälper dig steg för steg.

  Tips för e-postmarknadsföring

  Hur lyckas man bäst med e-postutskick? Det finns en hel del som man bör tänka på när man gör e-postmarknadsföring till kunderna. 

  Tips för marketing automation

  Allt fler företag tar till sig styrkan i att arbeta med marketing automation som en del av sin digitala marknadsföring. Som så mycket annat av den digitala marknadsföringen finns det mycket att tänka på innan man startar och här ger vi några tips på vad som kan vara bra att tänka på.

  Frågor & svar

  • Hur ofta ska jag skicka e-post?

   Hur ofta du bör skicka e-post beror på en rad olika faktorer, till exempel vilken typ av bransch du är verksam inom, vem din målgrupp är och vilken typ av innehåll du skickar ut. Generellt sett är det dock bäst att inte bombardera prenumeranterna med för många e-postmeddelanden samtidigt – fokusera istället på att erbjuda kvalitet framför kvantitet när det gäller din meddelandestrategi. Överväg dessutom att segmentera dina listor så att varje kontakt får relevant innehåll som är anpassat till deras intressen eller preferenser – detta kan bidra till att säkerställa högre engagemang med varje meddelande som skickas ut.

  • Vilka är några tips för framgångsrika e-postkampanjer?

   Det finns några viktiga steg som du bör ta när du genomför framgångsrika e-postkampanjer. För det första ska du skapa en opt-in-lista så att du bara skickar e-post till personer som vill ta emot den. Utveckla övertygande ämnesrader som motiverar människor att öppna e-postmeddelandena. Skriv engagerande texter som talar direkt till läsaren och innehåller en uppmaning till handling så att de vet vilken åtgärd du vill att de ska vidta härnäst. Se slutligen till att din design ser modern och professionell ut genom att använda konsekventa färger och typsnitt i alla dina e-postmeddelanden.

  • Hur effektivt är e-postmarknadsföring?

   E-postmarknadsföring kan vara ett av de mest effektiva verktygen för digitala marknadsförare. Enligt studier har den en genomsnittlig avkastning på investeringar (ROI) på 38 gånger investeringen. Dessutom har studier visat att 77 % av konsumenterna föredrar att få reklaminnehåll via e-post framför andra typer av kommunikation, t.ex. inlägg i sociala medier eller textmeddelanden.

  • Vad är e-postmarknadsföring?

   E-postmarknadsföring är en form av digital marknadsföring som innebär att man skickar e-post till potentiella kunder, befintliga kunder och andra kontakter. Det används för att bygga upp relationer med potentiella kunder och kunder, öka varumärkeskännedomen, marknadsföra produkter eller tjänster och till och med generera leads eller försäljning. E-postmeddelanden skickas i syfte att skapa kontakt med mottagaren för att utbilda dem om ditt företag, bygga upp deras förtroende för ditt företag och så småningom göra dem till lojala kunder.

  • Vad är SPF?

   SPF (Sender Policy Framework) är ett protokoll för autentisering av e-post som används för att skydda en domän från att användas för skadlig verksamhet som skräppost och nätfiske. Det fungerar genom att kontrollera IP-adressen för alla utgående e-postservrar som skickar e-post från en auktoriserad domän. Detta garanterar att endast legitima e-postservrar kan skicka e-post från domänen, vilket bidrar till att minska problem som spoofing, där en avsändare utger sig för att vara någon annan för att få mottagarna att öppna sina e-postmeddelanden.

  • Vad är DKIM?

   DKIM (DomainKeys Identified Mail) är en annan typ av autentiseringsprotokoll för e-post som används för att verifiera ett e-postmeddelandes äkthet. Till skillnad från SPF, som kontrollerar varifrån ett e-postmeddelande skickades, använder DKIM kryptografiska signaturer för att kontrollera vem som faktiskt skickade meddelandet och se till att det inte har ändrats under transporten. Detta bidrar till att skydda mot vissa typer av sofistikerade attacker som man-in-the-middle-attacker och gör det lättare för organisationer att upptäcka komprometterade konton eller bedräglig verksamhet som kommer från deras egna domäner.

  • Hur fungerar SPF?

   När en mottagarserver tar emot ett e-postmeddelande söker den upp SPF-posten som är kopplad till den avsändande domänen. Registret är en uppsättning instruktioner för hur den ska hantera meddelanden som skickas från den domänen. Dessa instruktioner omfattar vilka IP-adresser och/eller underdomäner som har tillstånd att skicka e-post från denna domän, samt hur servern ska hantera meddelanden som inte kommer från någon av dessa godkända källor. Om meddelandet kommer från en av dessa källor anses det vara säkert, annars kan det behandlas som misstänkt eller till och med avvisas helt och hållet.

  • Hur fungerar DKIM?

   När ett e-postmeddelande skickas innehåller det två delar – rubriken och kroppen – som båda är digitalt signerade med DKIM-nycklar så att alla ändringar som görs mellan sändning och mottagning kan identifieras. Som en del av denna process lägger den avsändande e-postservern till sin egen digitala signatur (en så kallad DKIM-signatur) i ett rubrikfält på varje utgående meddelande – denna signatur innehåller information om vilken offentlig nyckel som användes vid signeringen, så att mottagarservrarna kan söka upp och validera signaturen mot sin egen kopia av nyckeln innan de accepterar eller avvisar meddelandet baserat på om de stämmer överens eller inte. Om allt stämmer överens på rätt sätt anses meddelandet vara säkert, annars kan det avvisas eller markeras som skräppost. Se slutligen till att din design ser modern och professionell ut genom att använda konsekventa färger och typsnitt i alla dina e-postmeddelanden.

  • Vilka är några av de mest populära e-postklienterna att använda?

   Populära e-postklienter är Gmail från Google, Outlook från Microsoft, Yahoo Mail och Apple Mail från Apple. Gmail är en av de mest använda och funktionsrika e-posttjänsterna som finns tillgängliga idag. Den erbjuder en mängd funktioner som integrerad kalender- och kontakthantering, kraftfulla sökfunktioner, flera inboxar, etiketter och filter för organisering, chattfunktioner, stor kapacitet för bilagor, integration med Google Drive och molnlagringstjänster, obegränsad lagringskapacitet i de flesta fall och mycket mer. Outlook är ett annat populärt val som erbjuder omfattande verktyg för hantering av personlig information, t.ex. kalenderplanering och uppgiftslistor, adressböcker, journalanteckningar och anteckningar. Yahoo Mail är också ett populärt val som erbjuder tillgång till över 25 GB gratis lagringsutrymme per konto samt ett intuitivt användargränssnitt. Sist men inte minst är Apple Mail, som ingår i operativsystemet Mac OS X och erbjuder funktioner som kalenderintegration med iCalendar-program samt stöd för flera kontotyper, inklusive Exchange ActiveSync för företagskonton.

  • Vad är ett skräppostfilter?

   Ett skräppostfilter är en programvara som är utformad för att identifiera, blockera och radera oönskad e-post, som vanligtvis kallas “skräppost” Dessa filter fungerar genom att analysera inkommande meddelanden utifrån vissa kriterier, t.ex. avsändaradress, meddelandets innehåll, ämnesraden eller andra regler som användaren har ställt in i förväg. E-post som inte uppfyller dessa kriterier filtreras bort och raderas utan att nå den avsedda mottagaren.

  • Hur fungerar ett skräppostfilter?

   Spamfilter använder en rad olika tekniker för att upptäcka och eliminera oönskad e-post. De kan omfatta automatiserade metoder som t.ex. nyckelordsdetektering, heuristisk analys (med hjälp av algoritmer för att identifiera mönster i ett e-postmeddelande), Bayesiansk filtrering (som använder statistisk sannolikhet för att avgöra om ett e-postmeddelande är legitimt eller inte), innehållsbaserad filtrering (som markerar meddelanden utifrån deras innehåll) eller avsändarautentisering (som verifierar att ett meddelande kommer från en auktoriserad avsändare). Dessutom erbjuder många skräppostfiltertjänster även manuella rapporteringsmekanismer – användarna kan manuellt flagga meddelanden som de anser vara misstänkta eller oönskade.

  • Finns det några nackdelar med att använda ett skräppostfilter?

   Även om ett skräppostfilter verkligen kan bidra till att minska mängden skräp i inkorgen är det viktigt att vara medveten om att vissa legitima meddelanden kan hamna i filtret. Detta kan inträffa om avsändarens domän har svartlistats på grund av missbruk av tidigare avsändare från den domänen, eller om nyckelord som används i meddelandet stämmer överens med dem som används av spammare. Dessutom kan vissa sofistikerade spammare effektivt kringgå de åtgärder mot skräppost som vissa tjänster har infört – vilket innebär att även med ett bra skräppostfilter är det fortfarande möjligt att vissa oönskade e-postmeddelanden tar sig igenom.

  • Lagras personuppgifter och annan data utanför Sverige?

   Nej, all data tillhörande nyhetsbrevsverktyget lagras på servrar i datahallar i Sverige.