SMS-marknadsföring

Verktyg och produktion av SMS-utskick

SMS-Utskick

SMS-marknadsföring är ett otroligt effektivt sätt att nå en stor publik med minimal ansträngning. Till skillnad från andra former av digital marknadsföring är det troligare att SMS-meddelanden läses och behålls på grund av att de är omedelbara, korta och allestädes närvarande. Studier har visat att textmeddelanden har en öppningsfrekvens på nästan 98 %, jämfört med endast 20 % för e-post.

Pris

295 kr/mån + 60 öre/sms

Pris exkl. moms

Kontakta oss

Är du intresserad av att få hjälp med SMS-utskick eller annan digital marknadsföring så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på 021-3380040. Vi träffar dig gärna på vårt kontor i Västerås eller besöker dig för att berätta mer om SMS-marknadsföring och våra andra tjänster.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. En digital marknadsföringsbyrå i Västerås med lokal support och service.

  Blogg om marknadsföring

  I vår blogg skriver vi regelbundet om marknadsföring men även andra aktuella ämnen inom hemsidor, sökmotoroptimering, domäner och annat som rör digital marknadsföring samt Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

  Poddar om digital analys

  Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips om digital analys och data visualisering.

  Fördelarna med digital analys och datadrivet arbete

  Digital analys och datadrivet arbete har idag blivit avgörande för att organisationer och företag ska kunna utnyttja den ständigt växande mängden data effektivt. Genom att analysera data kan du fatta mer informerade beslut, optimera sina processer och skapa bättre resultat.

  Tredjepartscookies

  Google har beslutat att fasa ut tredjepartscookies under år 2024. Detta kommer att påverka hur vi jobbar med marknadsföring idag. Upptäck hur dessa förändringar kommer att påverkar användare och webbplatsägare.

  Frågor & svar

  • Vad är SMS-marknadsföring?

   SMS-marknadsföring är en metod för att använda textmeddelanden för att leverera reklaminnehåll, informera kunderna om produktuppdateringar eller tjänster och bygga upp varumärkeskännedom. Det är ett effektivt sätt att snabbt nå ut till kunderna och att kommunicera i två riktningar. Genom att tillhandahålla engagerande innehåll via textmeddelanden som är korta, aktuella och personliga kan företag skapa meningsfulla relationer med sin målgrupp.

  • Hur kommer jag igång med SMS-marknadsföring?

   Först måste du utveckla en strategi som tar hänsyn till din målgrupp och vilken typ av meddelande du vill skicka. Du bör skapa en lista över personer som du vill ska ta emot dina meddelanden och bestämma frekvensen för SMS-kampanjerna. När detta är gjort ska du välja en meddelandeplattform som gör det möjligt för användarna att enkelt hantera sina kontakter, skapa och utforma innehåll för varje kampanj, spåra dess prestanda samt schemalägga när den ska skickas ut.

  • Hur mäter jag effektiviteten av mina SMS-kampanjer?

   Mätetal som öppningsfrekvens (antal personer som öppnade ditt meddelande), klickfrekvens (antal personer som klickade på länkar i ditt meddelande), konverteringsfrekvens (antal personer som registrerade sig eller köpte något efter att ha fått ditt meddelande), avregistreringsfrekvens (antal personer som avbeställde sig efter att ha fått ditt meddelande) kan hjälpa till att utvärdera hur framgångsrik en SMS-kampanj är. Andra indikatorer är svarstiden (hur snabbt mottagarna svarar på meddelanden) och det totala antalet kontakter som engagerats i olika skeden av processen, vilket kan mäta det totala engagemanget.

  • Vilka är fördelarna med att använda SMS-marknadsföring?

   De viktigaste fördelarna med SMS-marknadsföring är bland annat högt engagemang från kunderna eftersom det är mer omedelbart än andra former av digital kommunikation, personaliseringsmöjligheter eftersom du kan skräddarsy meddelanden baserat på uppgifter om kundernas profil, flexibilitet när det gäller schemaläggning och kostnadsbesparingar eftersom det inte kräver några extra infrastruktur- eller personalkostnader jämfört med andra typer av kampanjer. Dessutom bidrar det till att bygga upp ett igenkännande av ditt varumärke bland potentiella kunder eftersom de är vana vid att ta emot sms från företag som de redan känner till eller litar på.