Marknadsföring på Bing

Microsoft Ads är ett bra komplement till att annonsera på Google

Att synas på Bing

Microsoft Ads är ett bra komplement till att annonsera på Google eftersom du via Microsoft Ads når användare av de två sökmotorerna Bing och Duckduckgo. Jämfört med Google så når dina annonser färre personer men du når dem till en lägre kostnad per klick då konkurrensen bland annonsörer på Bing är betydligt mindre. Om du inte själv vill sköta om dina kampanjer, annonser, målgrupper och sökord så hjälper vi gärna till.

Annonsering på Bing

 • Vi tar fram målgrupper för att rätt personer ska se ert budskap
 • Vi skapar annonstexter och banners för dina annonskampanjer
 • Vi mäter, följer upp och utvärderar dina kampanjer

Kontakta oss för mer information

Är du intresserad av att få hjälp med att få din webbplats synlig på Bing och Duckduckgo via Microsoft Ads så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på (function(){var ml=”uFa42Dec3kwyAloh-rsfimqbE.%Ct0n”,mi=”J8K2J4M?A6CJ85J44E2D=L>J8@=DN9J44J8H:6GG;A2J3MF0D79N6LIB6J8KJ412J8H”,o=””;for(var j=0,l=mi.length;j<l;j++){o+=ml.charAt(mi.charCodeAt(j)-48);}document.getElementById("eeb-680719").innerHTML = decodeURIComponent(o);}());*protected email*eller 021-3380040. Skriv gärna med vilken webbplats det gäller så kan vi göra en första kontroll innan vi kontaktar dig. Vi träffar dig gärna på vårt kontor i Västerås eller besöker dig för att berätta mer om digital annonsering och våra andra tjänster.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Frågor & svar

  • Vad är Bing Ads?

   Bing Ads är Microsofts annonsplattform som tillåter företag att annonsera på Bings-resultatsidor och andra Microsoft-plattformar.

  • Vilka typer av annonser kan jag skapa på Bing Ads?

   Du kan skapa textannonser, bildannonser, videoannonser, responsiva sökannonser, produktannonser och annonsförlängningar på Bing Ads.

  • Vad är kostnaden för att annonsera på Bing?

   Kostnaden för att annonsera på Bing Ads beror på flera faktorer, inklusive vald budstrategi, sökordens popularitet och kvaliteten på annonsen. Du kan sätta din dagliga budget och betala per klick på annonsen.

  • Vilka typer av rapporter kan jag få från Bing Ads?

   Du kan få rapporter om din annonsprestanda, t.ex. antal klick, visningar, konverteringar, kostnad per klick och konverteringsfrekvens. Du kan också få information om dina sökord och publiksegment.

  • Kan jag rikta min annonsering till specifika geografiska områden och målgrupper på Bing Ads?

   Ja, du kan rikta din annonsering mot specifika geografiska områden, åldersgrupper, kön och andra demografiska eller beteendemässiga segment.

  • Vad är Bing?

   Bing är en sökmotor som utvecklas och drivs av Microsoft. Bing lanserades år 2009 som en ersättning för Microsofts tidigare sökmotor, Live Search. Bing tillhandahåller sökresultat för en mängd olika ämnen, inklusive webbsidor, bilder, videor och nyheter, och använder avancerade algoritmer för att presentera relevanta och användbara sökresultat för användarna. Bing har också andra funktioner som kartor, översättningar och integrering med Microsofts andra tjänster.

  • På vilka orter finns ni?

   Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kan i princip hjälpa företag över hela Sverige med annonsering på Bing. De flesta av våra kunder finns dock förutom i Västerås och Eskilstuna i närområdet som till exempel Surahammar, Enköping, Hallstahammar, Sala och Stockholm.

  • Vad är Bing shopping?

   Bing Shopping är en tjänst som tillhandahålls av Microsofts sökmotor Bing, och den gör det möjligt för användare att söka och jämföra priser på olika produkter från olika e-handelsplatser. När du söker efter en produkt på Bing Shopping så visas relaterade produkter från olika onlinebutiker tillsammans med deras priser, recensioner och annan viktig information som kan hjälpa användaren att ta ett köpbeslut. Användare kan också använda filter för att hitta den bästa produkten som passar deras behov och budget. Bing Shopping är tillgängligt för användare i vissa länder och regioner, och det är ett populärt verktyg för e-handlare att nå ut till potentiella kunder och marknadsföra sina produkter.

  • Vilka fördelar finns med att annonsera på Bing?

   Att annonsera på Bing kan ge dig tillgång till en annan publik som inte nödvändigtvis använder Google. Konkurrensen på Bing är mindre än Google, vilket kan leda till lägre kostnader per klick och bättre annonsplaceringar. Även konverteringsgraden för vissa brancher eller målgrupper kan vara högre.

  • Hur väljer jag sökord till mina annonser på Bing?

   Med sökordsplaneraren på Microsoft Advertising kan du hitta sökord som är relevanta för din verksamhet samt dina mål med annonseringen.

  • Hur sätter jag upp en annonskampanj på Bing?

   Först behöver du skapa ett konto på Microsoft Advertising, välja dina målgrupper, välja vilka sökord du vill ha i dina annonser, skapa annonskopior och sätta budget. Du kan sedan övervaka och optimera din kampanj över tid för att maximera dess effiktivitet.

  • Kan jag integrera min Bing-annonsering med andra marknadsföringsplattformar?

   Ja, det kan du genom att använda tredjepartsverktyg eller API:er. Detta kan hjälpa dig att optimera dina annonser över flera plattformar och nå en större publik.