Wordpress

Om WordPress
WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Via WordPress kan du enkelt ändra och uppdatera information på hemsidan. Du behöver inte installera något program på din dator eftersom all administration sker via webbläsaren. Det är viktigt att din webbplats hålls levande för att besökarna ska återvända.

Wordpress hos oss
Vi på QuickNet Webbyrå i Västerås har lång erfarenhet av att bygga webbplatser i wordpress och våra formgivare skapar i samråd med er en snygg och modern webbplats som följer företagets profil. Vi har skapat ett stort antal hemsidor i wordpress till företag inom olika branscher.

Tips om wordpress
På den här bloggen ska vi dela med oss av smarta tips gällande wordpress. Till exempel tillägg som gör din webbplats bättre och säkrare.


Uppdatera bildadress i wordpress

Om du av någon anledning byter adress till en hemsida byggd i wordpress finns risken att inte sökvägarna till bilderna ändras. och därmed slutar fungera. Du kan ordna detta genom att uppdatera bildadressen i wordpress via phpMyAdmin.

Publicerad: 3 januari, 2012