Billig bredbandstelefoni

Vi erbjuder billig bredbandstelefoni inom Sverige eller till utlandet. Flytta ditt abonnemang på bredbandstelefoni till oss från andra dyra operatörer för att spara pengar varje månad. Vi erbjuder alla tjänster du är van att ha med traditionell fast telefoni via telejacket. Besparingar med bredbandstelefoni räknas i tusenlappar om året jämför med traditionell hemtelefon via kopparnätet. Hemtelefoni via IP fungerar optimalt med uppkoppling via fiber, stadsnät eller ADSL-bredband men många ringer numera även via mobilnätet (mobilt bredband 4g eller 5g).

Fördelar med vår bredbandstelefoni

 • Vår bredbandstelefoni är ej bunden till någon bredbandsleverantör så du kan fortsätta använda den leverantör av bredband du har idag.
 • Tjänsten är enbart beroende av el och internetuppkoppling.
 • Du kan ta med din bredbandstelefoni om du bor delar av året utomlands eller i semesterhuset. Du behåller då ett svenskt telefonnummer som dina vänner kan ringa till och själv ringa till svenska telefonnummer för vanligt minuttaxa.

Se priser och beställ här

QuickNet bredbandstelefoni

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Alla elektriska apparater och anläggningar påverkas av de överspänningar som bildas vid åskväder. Till exempel datorer, TV-apparater och WiFi-rourar kan förstöras helt eller delvis om hemmet är oskyddat.

Snabbt, billigt, enkelt

Med vår bredbandstelefoni ringer du och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband.

Frågor & svar

 • Vad är bredbandstelefoni?

  Bredbandstelefoni innebär att du ansluter en telefonbox till ditt bredband. Till telefonboxen kopplar du sedan en fast eller bärbar telefon som då ringer ut via bredbandet istället för via det gamla kopparnätet.

 • Vad kostar bredbandstelefoni hos er?

  Kostnaden för bredbandstelefoni beror på hur mycket du ringer. Vi har tre olika abonnemangsformer som är tänkta att passa olika typer av konsumenter.

  Se våra priser på bredbandstelefoni

 • Kan jag ta med bredbandstelefonin till utlandet?

  Telefonboxen kräver el och en internetuppkoppling för att fungera. Så länge du har tillgång till det kan du ta med din bredbandstelefon om du bor delar av året utomlands. Du behåller då ett svenskt telefonnummer som dina vänner kan ringa till och själv ringa till svenska telefonnummer för vanligt minuttaxa.

 • Får jag ett svenskt hemnummer även om jag bor utomlands?

  Ja, vår bredbandstelefoni är alltid kopplad till ett svenskt hemnummer vilket gör att dina vänner kan ringa till ett svenskt nummer till vanlig samtalstaxa även om du och telefonboxen är i Thailand, USA, Spanien eller något annat håll i världen. Extra bra blir det för dig som bor längre perioder utanför EU.