Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Nära, trygg, personlig

Nära, trygg, personlig är ord som ligger oss varmt om hjärtat. Vi gillar att vara nära våra kunder då många uppskattar att kunna träffas för att prata om idéer gällande produktion och vidareutveckling av hemsidan.

mobilanpassad hemsida

Modern design

Hemsidearbetet börjar med att vi pratar igenom vad ni vill att hemsidan ska fylla för funktioner som att t ex skaffa fler kunder, ge support och/eller bygga varumärke. Med det som grund skapar vi ett designförslag som vi kan arbeta vidare ifrån. Under arbetets gång görs regelbundna avstämningar och ni kan hela tiden följa arbetet.

Eftersom besökarna idag använder många olika enheter ser vi så klart till att din hemsida är responsiv och lättanvänd oavsett besökarens skärmstorlek. Med att en hemsida är responsiv menas att den är anpassad för att fungerar bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Innehåll och struktur

När vi hjälper dig att bygga hemsida utgår vi ifrån dina kunder och strukturerar hemsidan så att den är lättnavigerad och att det är enkelt för dem att hitta den information de söker. I samarbete med er tar vi fram relevant och välskrivet innehåll som vi sedan lägger in på webbplatsen. Vid behov kan vi komplettera med bilder från bildbanker eller hjälpa er anlita en fotograf för att ta egna unika bilder på era arbetsmiljöer, kundprojekt och kollegor.

Sökmotoroptimering

Att en webbplats är sökmotoroptimerad innebär att kod, struktur, säkerhet, hastighet och innehåll på din webbplats optimeras för att få en så bra synlighet som möjligt på relevanta sökord. En bra position på sökmotorer är viktig för att en potentiell kund som söker efter dina produkter och tjänster ska hitta din hemsida. Vi har under väldig många år jobbat med sökmotoroptimering och har därför god kunskap i hur hemsidan ska kodas och struktureras. Grundläggande sökmotoroptimering av hemsidan som t ex menystruktur, sökord och titlar ingår alltid, om det behövs går det även att köpa till mer avancerad sökmotoroptimering och länkstrategier.

WordPress

Utbildning och support

Oftast använder vi wordpress som administrationsverktyg för hemsidorna vi skapar.  När hemsidan är färdig utbildar er i de funktioner i ni behöver kunna för att sköta de löpande uppdateringarna. Det finns så klart även möjlighet att teckna ett supportavtal för att få tillgång till snabb hjälp via bland annat telefon och e-post när det i framtiden uppstår funderingar gällande hanteringen av hemsidan. Via wordpress är det enkelt att på egen hand till exempel skriva nyheter, ändra kontaktpersoner, lägg till referenser och skapa nya undersidor.

Statistik och marknadsföring

När webbplatsen lanseras kopplar vi in Google Analytics eller motsvarande analysverktyg för att du enkelt ska kunna se hur många som besöker din webbplats, vad dom tittar på och annan värdefull information. Vi skapar även rapporter som regelbundet skickas till dig så att du snabbt och enkelt får en månadens statistik. Tack vare en strukturerad besöksanalys kan du följa upp resultatet av dina digitala kampanjer. Om du önskar få hjälp med att generera relevant trafik till webbplatsen så har vi ett stort utbud av tjänster inom digital marknadsföring.

Serverhallar i Västerås

Webbhotell och domäner

Tack vare egna datahallar erbjuder vi en stabil och säker drift av din hemsida på vårt webbhotell. Det är inget krav på att hemsidan vi skapar åt er läggs på vårt webbhotell men många uppskattar att ha enbart en leverantör för sina webbtjänster. Vi hjälper därför så klart även till med registrering och DNS-hosting av domäner för att kunna ta fullt ansvar över alla delar av driften.

Referenser

Här kan du se ett urval av de hemsidor vi skapat genom åren. I de flesta fallen har vi gjort hela arbetet innefattande design, kodning, struktur, materialinmatning och sökmotoroptimering. Samtliga hemsidor är byggda med wordpress som administrationsverktyg och självklart är de responsiva för att fungera bra även i mobiltelefoner.

Se våra kunders snygga hemsidor

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till QuickNet redan idag så ses vi för en pratstund.

  Kunduppgifter



  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Kontaktperson
  Cathrine Öberg

  Cathrine Öberg
  Försäljning hemsidor
  021 – 338 00 32