QuickNet Hallstahammar

Vi är en lokal leverantör av bredband, marknadsföring, nätverk och telefoni till både företag och privatpersoner i Hallstahammar

Bredband

Vi är en lokal leverantör av bredband i Hallstahammar. Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå.

Telefoni

Företagstelefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. Våra tekniker finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs.

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande nätverk. Oavsett hur din lokal ser ut kan vi leverera ett kvalitativt nätverk till dig.

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De kanaler vi arbetar mest med är Facebook, LinkedIn, Instagram och Google men kan så klart hjälpa till med även andra digitala kanaler.

WordPress

Hemsidor

Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Datacenter

Vårt datacenter öppnade i slutet av 1990-talet och vi har genom åren förfinat vår infrastruktur till att i dag erbjuda en toppmodern anläggning enligt högsta Tier-3 standard. Vi kombinerar UPS:er med lång batteritid med ett toppmodernt reservkraftverk och datahallarna kyls av miljövänlig fjärrkyla.