Kostnadseffektivt och smart

QuickNets datacenter öppnade i slutet av 1990-talet och vi har genom åren förfinat vår infrastruktur till att i dag erbjuda en toppmodern anläggning enligt högsta Tier-3 standard.

Vi kombinerar UPS:er med lång batteritid med ett toppmodernt reservkraftverk och hela anläggningen kyls av miljövänlig fjärrkyla.

Det vi dock lärt oss under alla dessa år av att driva ett datacenter är att ingen teknisk utrustning är säker om inte personalen hanterar den på rätt sätt. Därför ser vi vår erfarna personal som den mest avgörande faktorn för vår driftsäkerhet och just personalen är det som vi är allra mest stolta över.

Vi är även stolta över att vi lyckats bygga detta datacenter kostnadseffektivt och smart vilket gör att du kommer att tycka att du förutom den höga standarden kommer att kunna köpa denna tjänst till ett mycket vettigt pris. Vi ger era servrar en toppmodern och fullständigt redundant miljö av högsta standard. Om ni har en eller flera hundra servrar spelar ingen roll. Alla får samma höga driftsäkerhet.

Fakta om vår datahall

  • Datacentrets yta: 400 kvm.
  • UPS-system: Parallella UPS:er till parallella A och B matningar i varje skåp/skåpplats
  • Batterikapacitet: 60 minuter
  • Reservkraft: Helautomatiskt in-och utfasande Dieselkraftverk
  • Ordinarie kyla: Fjärrkyla
  • Reservkyla: Stadsvattenbaserat parallellt kylsystem

Kontakta oss

Om du vill veta mer om vårt datacenter så tveka inte att kontakta oss.

Kontaktuppgifter


Meddelande

Kontaktperson

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson
021–338 00 33