IP-Telefoni för företag

Företagstelefoni

Har ert företag inte behov av några växelfunktioner så passar vår tjänst IP-telefoni för företag utmärkt. Med vår IP-telefoni ringer du och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband och det fungerar oberoende av vilken operatör du har för bredbandet. Telefoniadaptern från oss ansluter du via en kabel till din bredbandsrouter och sedan kopplar du in din telefon i adaptern. Du kan givetvis behålla ditt gamla telefonnummer när du går över till IP-telefoni. Saknar du ett telefonnummer väljer du ett nytt i samband med din beställning.

Startkostnad och abonnemang

Abonnemang 65 kr/månad
Startkostnad 300 kr
Telefonbox Grandstream HT801 700 kr
Ev. porteringskostnad 200 kr

Samtalsprislista inom Sverige

Öppningsavgift: 0,31 kr
Samtal till fasta nätet, dygnet runt 0,08 kr/minut
Samtal till mobiler 0,55 kr/minut
Ladda ner prislista för utlandssamtal (pdf)
Samtliga priser är exklusive moms

Beställ IP-telefoni här

Välj plan

Välj Telefonnummer

Tillägg

Betalningsalternativ

Mer information om Autogiro får du i samband med att vi aktiverar tjänsten.

Hårdvara

Telefonbox: 700 kr

Personuppgifter

Leveransuppgifter


Startkostnad
Månadskostnad

Summering:

0 kr

751 kr/mån

Företagstelefoni

Mer om företagstelefoni

Företagstelefoni kan omfatta fasta telefoner, mobiltelefoner, VoIP (voice over internet protocol) och till och med fax. Var och en har sina egna fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja rätt system för dina behov. Fast telefoni är fortfarande populärt i företag, eftersom de erbjuder en pålitlig och stabil anslutning. De kan användas med traditionella telefonlinjer eller med VoIP-tjänster. Mobiltelefoner erbjuder bekvämligheten att kunna ta med sig telefonen vart du än går. VoIP-tjänster blir alltmer populära eftersom de ofta är billigare än traditionella telefonlinjer och erbjuder många funktioner som inte finns tillgängliga med fasta telefonlinjer.

Frågor & svar

 • Vad är företagstelefoni?

  Företagstelefoni är ett kommunikationssystem som företag använder för att hantera röst- och datakommunikation inom och utanför företaget. Det inkluderar funktioner som röstmeddelanden, konferenssamtal, vidarekoppling av samtal och andra funktioner som hjälper till att effektivisera och organisera företagets kommunikation.

 • Vilka typer av företagstelefoni finns det?

  Det finns flera typer av företagstelefoni, inklusive traditionell telefonväxel, IP-telefoni, molnbaserad telefonilösning och virtuell telefonilösning. Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar och kan anpassas till olika företagsbehov.

 • Vilka fördelar kan företag ha av att använda företagstelefoni?

  Företagstelefoni kan ge flera fördelar, inklusive ökad produktivitet, bättre samordning av kommunikation, lägre kostnader för intern och extern kommunikation, möjligheter för fjärrarbete och en bättre kundservice.

 • Vilka funktioner ingår vanligtvis i en företagstelefoni?

  Funktioner som ingår i en företagstelefoni kan variera beroende på vilken lösning som används, men vanliga funktioner inkluderar konferenssamtal, röstmeddelanden, anropsgrupper, automatiserad telefonsvarare, vidarekoppling, samtalsträd, samtalsupptagning, kösystem och tillgång till en webbportal.

 • Vad kostar företagstelefoni?

  Kostnaden för företagstelefoni kan variera beroende på vilken lösning som används och företagets storlek och behov. Traditionella telefonväxlar kan vara dyrare att installera och underhålla än molnbaserade eller virtuella telefonilösningar, men varje alternativ har sina egna kostnadsfaktorer.