IP-Telefoni för företag

Företagstelefoni

Har ert företag inte behov av några växelfunktioner så passar vår tjänst IP-telefoni för företag utmärkt. Med vår IP-telefoni ringer du och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband och det fungerar oberoende av vilken operatör du har för bredbandet. Telefoniadaptern från oss ansluter du via en kabel till din bredbandsrouter och sedan kopplar du in din telefon i adaptern. Du kan givetvis behålla ditt gamla telefonnummer när du går över till IP-telefoni. Saknar du ett telefonnummer väljer du ett nytt i samband med din beställning.

Startkostnad och abonnemang

Abonnemang 65 kr/månad
Startkostnad 520 kr
Telefonbox Grandstream HT801 480 kr
Ev. porteringskostnad 200 kr

Samtalsprislista inom Sverige

Öppningsavgift: 0,31 kr
Samtal till fasta nätet, dygnet runt 0,08 kr/minut
Samtal till mobiler 0,55 kr/minut
Ladda ner prislista för utlandssamtal (pdf)
Samtliga priser är exklusive moms

Beställ IP-telefoni här

Välj plan

Välj Telefonnummer

Tillägg

Betalningsalternativ

Mer information om Autogiro får du i samband med att vi aktiverar tjänsten.

Hårdvara

Telefonbox: 700 kr

Personuppgifter

Leveransuppgifter


Startkostnad
Månadskostnad

Summering:

0 kr

751 kr/mån

Företagstelefoni

Mer om företagstelefoni

Företagstelefoni kan omfatta fasta telefoner, mobiltelefoner, VoIP (voice over internet protocol) och till och med fax. Var och en har sina egna fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja rätt system för dina behov. Fast telefoni är fortfarande populärt i företag, eftersom de erbjuder en pålitlig och stabil anslutning. De kan användas med traditionella telefonlinjer eller med VoIP-tjänster. Mobiltelefoner erbjuder bekvämligheten att kunna ta med sig telefonen vart du än går. VoIP-tjänster blir alltmer populära eftersom de ofta är billigare än traditionella telefonlinjer och erbjuder många funktioner som inte finns tillgängliga med fasta telefonlinjer.

Billig företagstelefoni för småföretag

Vår enkla företagstelefoni är en idealisk och billig lösning för många typer av mindre företag och enskilda verksamheter som inte har behov av komplexa telefonisystem eller flera linjer. Genom att välja en enklare lösning för sin företagstelefoni kan dessa företag upprätthålla en pålitlig och kostnadseffektiv kommunikationskanal som möter deras specifika behov. Här nedan ger vi några exempel på företag där en sådan lösning kan passa perfekt. För företag med mer avancerade behov rekommenderar vi vår molnväxel.

Restauranger och caféer

Restauranger och caféer har ofta enklare telefonibehov. De behöver kanske en eller två telefonlinjer för att ta emot bokningar, beställningar eller svara på kundförfrågningar. En telefonlösning utan växelfunktioner är kostnadseffektiv och tillräckligt kapabel för att hantera deras dagliga behov utan att vara överkomplicerad eller dyr.

Skönhetssalonger och spa

Skönhetssalonger och spa har liknande behov som restauranger och butiker. De behöver en pålitlig telefonlinje för att hantera bokningar och kundförfrågningar, men har sällan behov av komplexa telefonisystem. En enkel telefonilösning kan möta deras krav effektivt och låta personalen fokusera på att ge utmärkt service till sina kunder.

Butiker och detaljhandel

Små butiker och detaljhandelsföretag behöver ofta bara en telefonlinje för att ta emot samtal från kunder, leverantörer och samarbetspartners. En enkel företagstelefonilösning utan växelfunktioner kan möta dessa behov effektivt och utan krångel. Detta gör det lättare för personalen att fokusera på kundservice och försäljning.

Små tjänsteföretag

Tjänsteföretag som elektriker, rörmokare, trädgårdsmästare och städföretag har ofta behov av att hålla kontakten med sina kunder för att planera och bekräfta jobb. En enkel företagstelefonilösning utan växelfunktioner kan vara perfekt för dessa företag, eftersom det ger dem en pålitlig och kostnadseffektiv kommunikationskanal utan onödiga funktioner.

Mobil och fast företagstelefoni

Att kombinera fast telefoni via IP med mobiltelefoni ger företag en robust och flexibel kommunikationslösning. Med fast telefoni via IP kan företag dra nytta av pålitliga samtal med hög kvalitet och avancerade funktioner som samtalsdirigering och konferenssamtal. Samtidigt säkerställer mobiltelefoni att medarbetarna är tillgängliga när de är på språng. Denna kombination förbättrar inte bara tillgängligheten och effektiviteten, utan skapar också redundans, vilket minskar risken för avbrott i företagets kommunikation. Genom att integrera dessa två teknologier kan företag optimera sin företagstelefoni och förbättra både kundservice och intern kommunikation.

Frågor & svar

 • Vad är företagstelefoni?

  Företagstelefoni är ett kommunikationssystem som företag använder för att hantera röst- och datakommunikation inom och utanför företaget. Det inkluderar funktioner som röstmeddelanden, konferenssamtal, vidarekoppling av samtal och andra funktioner som hjälper till att effektivisera och organisera företagets kommunikation.

 • Vilka typer av företagstelefoni finns det?

  Det finns flera typer av företagstelefoni, inklusive IP-telefoni och en molnbaserad telefonilösning. Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar och kan anpassas till olika företagsbehov.

 • Vad är VoIP och hur fungerar det?

  VoIP (Voice over Internet Protocol) är en teknik som gör det möjligt att genomföra röstsamtal över internet istället för via traditionella telefonlinjer. Det fungerar genom att omvandla ljudsignaler till digitala data som kan skickas över ett IP-nätverk.

 • Kan man behålla sina befintliga telefonnummer när vi byter företagstelefoni till IP?

  Ja, vi kan portera över era befintliga telefonnummer till oss.