SIP-trunk

Hyr en SIP-trunk till er telefonväxel av oss. Våra SIP-trunkar har ett mycket låg löpande avgift och kommer att generera er en stor besparing jämfört mot era avgifter på er tidigare växelanslutning.

Hyr en SIP-trunk till er telefonväxel

SIP-trunk är numera den vanligaste växelanslutning som levereras till företag. SIP-trunk kan hyras i valörerna 4, 6, 8, 10, 15, 30 samt 60 kanaler. Antal kanaler är antal pågående samtal(linjer) som ni kan föra i er växel samtidigt för både ut och inkommande trafik (Antal parallella externsamtal, berörs ej av interna samtal i er växel. Vi startar upp en ny SIP-trunk åt er med kort varsel och i den så lägger vi in era nummerserier som vi antingen porterar över från er tidigare operatör eller öppnar öppnar upp nya om ni önskar nya fina nummer. Våra SIP-trunkar har ett mycket låg löpande avgift och kommer att generera er en stor besparing jämfört mot era avgifter på er tidigare växelanslutning.

Vi kvalitetssäkrar alltid genom rekommendationer gällande er bredbandsanslutning och datamiljö. Har ni bredband via Fiber eller stadsnät så behövs inga åtgärder tas. Har ni standard ADSL-bredband så går det också bra. Det ni behöver göra för att säkerställa så att samtalskvalitén inte påverkas om ni samkör er SIP-trunk genom ADSL-bredband där ni har andra tjänster och internetanvändning är att reservera bandbredd i er brandvägg. Saknar er befintliga brandvägg den funktionaliteten så kan vi konfigurera och leverera en ny avancerad brandvägg till er med kort varsel. Till kunder med ett större antal användare och som har ADSL-bredband med lägre hastigheter så rekommenderar ni att ni startar upp ett separat ADSL-bredband hos oss till lågt pris som dedikeras till er SIP-trunk (växelanslutning).

De allra flesta nyare företagsväxlar stödjer möjligheten att köra in och utgående telefonsamtal via en Sip-trunk istället för isdn BRI, isdn DUO eller isdn MULTI. Det går även bra att enkelt och smidigt ansluta en rad äldre företagsväxlar till en SIP-trunk med hjälp av en av våra ISDN-gateway. Våra ISDN-gateways konverterar då er hårdvaruväxel, dess funktionalitet inkluderat era telefonenheter till att stödja SIP/IP.

Det går även snabbt att enkelt utöka med fler kanaler i kapacitet i en befintlig SIP-trunk utan någon uppstartskostnad.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så besvarar vi dina frågor om vår tjänst för telefonkonferenser.

    Kontaktuppgifter


    Meddelande