Välj en lokal partner för er gruppanslutning!

Genom att gruppansluta bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir totala kostnaden betydligt lägre än om alla hushåll ska ha egna abonnemang för bredband. Vi hanterar uppbyggnad och drift av fibernät mellan bostäderna och den inkommande bredbandsanslutningen. Är fastigheten idag inte ansluten med fiber hjälper vi tillsammans med våra partners till även med den delen. Vi erbjuder gruppanslutningar för bredband i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Vi fakturerar samtliga internetanslutningar till bostadsrättsföreningen, samfälligheten eller hyresvärden som sedan antingen fakturerar vidare kostnaden eller låter den ingå i den ordinarie hyran/avgiften.

 • Vi har lokala tekniker!
  Vi vet vikten av att alltid ha ett fungerande bredband. Om något skulle hända finns våra erfarna tekniker alltid i närheten för att snabb starta en felsökning.
 • Vi hjälper dig snabbt!
  Förutom att leverera snabbt och stabilt bredband är vi snabba på att svara när du behöver hjälp. Vår kundtjänst går att nå via telefon, e-post och chatt.
 • Inga krångliga avtal!
  Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsfastigheter är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.
 • Vi tar ansvar!
  Unna era boende en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att de alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.

Vill du veta mer ?

Om du vill att vi kontaktar dig för att berätta mer om gruppanslutningar för bredband och telefoni så fyll i formuläret nedan.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  gruppanslutning

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Säkerhet på LinkedIn

  Liksom på alla andra sociala kanaler finns det på LinkedIn en del saker att tänka på gällande säkerheten för både enskilda konton och företagssidor. Vi har här sammanställt en del tips som gör din närvaro på LinkedIn lite säkrare och mer strukturerad.

  Förhindra adressändring

  Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

  Digitala brevlådor

  Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

  Bluffakturor och annat skräp

  Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det gäller att vara uppmärksam på sådant som inte verkar stå rätt till eller verkar vara för bra för att vara sant.

  Skydda ditt företag mot nätbedragare

  .SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare skyddar dig mot nätbedrägerier. Guiden tar upp bedragarnas metoder, vad som kan hända och vad du bör se upp med.

  Webbaserade angrepp ökar

  Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.