QuickNet Strängnäs

Vi är en lokal leverantör av bredband och telefoni till både företag och privatpersoner i Strängnäs.

Bredband

Strängnäs stadsnät

De tre kommunerna Västerås, Strängnäs och Hallstahammar äger tillsammans bolaget Fibra för att driva stadsnätet för bredband och internet. Drift- och utvecklingsbolaget Fibra binder samman och utvecklar stadsnätet, som är ett av Sveriges största nät för bredband och internet. Förutom i Strängnäs tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden. Här nedan har vi listat några exempel på där stadsnätet finns och skapar möjlighet till ett snabbt och stabilt bredband.

Fastighet/BRF

Vi ser till att bostadsrättsföreningar, industrilokaler och kontorslokaler i Strängnäs har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

QuickNet

Bredband och IP-telefoni i Strängnäs

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Bygga hemsidan själv i ett gratisverktyg

Det finns flera gratisverktyg på marknaden där man kan bygga sin hemsida själv. Det kan kännas kul och spännande att “hacka ihop” en egen hemsida för sitt företag men innan man gör slag i saken är det smart att stämma av några punkter helt ärligt med sig själv.

Co-working i Strängnäs

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Strängnäs. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

Kontorshotell i Strängnäs

Vi listar de kontorshotell som finns i Strängnäs. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Strängnäs.