Bygga hemsidan själv i ett gratisverktyg

Det finns flera gratisverktyg på marknaden där man kan bygga sin hemsida själv. Det kan kännas kul och spännande att “hacka ihop” en egen hemsida för sitt företag men innan man gör slag i saken är det smart att stämma av några punkter helt ärligt med sig själv.

Det finns flera gratisverktyg på marknaden där man kan bygga sin hemsida själv. Det kan kännas kul och spännande att “hacka ihop” en egen hemsida för sitt företag men innan man gör slag i saken är det smart att stämma av några punkter helt ärligt med sig själv. Att bygga en hemsida tar ofta en hel del tid och den tiden ska ju tas från andra arbetsuppgifter som också ska skötas. Sitter man på den tekniska kunskap som behövs, då tänker vi på ny färsk kunskap, utvecklingen går rasande fort och det som gällde igår gäller ibland inte längre idag och med största sannolikhet inte imorgon.

Att skapa en snygg, funktionell design kräver sina egna specialkunskaper och även databashanteringen kan vara klurig om men inte är van vid den typen av jobb.
Hemsidan ska anpassas efter din målgrupp och deras önskemål och den ska även byggas så att den rankas högt vid sökningar via Google.
Det krävs också regelbundet underhåll av webbsidan för att säkerställa att den fungerar korrekt och att den är säker från hackerattacker och annan skadlig aktivitet. Detta kräver teknisk kunskap och ofta även licenser och programvaror.

En hemsida är en viktig del av ett företags marknadsföringsstrategi. En välutvecklad och professionell hemsida kan hjälpa till att skapa förtroende hos besökare och locka till sig nya kunder. Att investera i en hemsida kan därför leda till ökad försäljning och intäkter.

Vill du diskutera hemsida med oss? Vi har över 20 års erfarenhet av att utveckla smarta hemsidor för företag, tveka inte att kontakta oss på QuickNet.

Ämnen: , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Spam i loggen på facebooksidan

Har du problem med att du får in spamkommentarer i loggen på din facebooksidan. Under landsrestriktioner fyller du i de Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

Vad får mottagaren att öppna och läsa mina nyhetsbrev?

Tre variabler styr hur många som öppnar ditt e-postutskick. Ämnesraden ska locka och beskriva utskickets viktigaste innehåll. Inled med en Läs mer

Pressmeddelande om webbyrån

Vi lanserar nu officiellt vår nya webbyrå. Pressmeddelandet är dels skickat till de lokala mediaföretagen samt via webbtjänsten Mynewsdesk. QuickNet Läs mer