Bredband

Många tror att det här med bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja oss som leverantör av bredband till era boende har ni redan sluppit det mesta av krånglet. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans av ert bredband.

Uppkopplade bokningstavlor och infoskyltar
Digitaliseringen rullar på i en allt snabbare takt vilket för att allt mer utrustning i fastigheterna ska kopplas upp  mot internet. Vi kan leverera uppkopplingen till allt från tvättstugebokningen till ventilationssystem och informationsskyltar.

Läs mer om gruppavtal för bredband

 • Vi hjälper dig snabbt!
  Vi är en engagerad internetleverantör. Förutom att leverera snabbt bredband är vi snabba på att svara när du ringer och behöver hjälp.
 • Inga krångliga avtal!
  Vi tror på tydlighet och transparens och skriver bara avtal som är ärliga och lätta att förstå. Alla bostadsfastigheter är olika och därför skräddarsyr vi varje avtal för att matcha ekonomi, behov och efterfrågan i just din förening.
 • Vi tar ansvar!
  Unna dig en modern infrastruktur och en leverantör som ser till att du och dina grannar alltid har bredband hemma. Vi tar ansvar för all utrustning, underhåll, drift och service med ett flexibelt affärsupplägg.
 • Vi har lokala tekniker!
  Vi vet vikten av att alltid ha en fungerande uppkoppling. Därför finns våra erfarna tekniker alltid i närheten, beredda att dygnet runt hjälpa till.

Porttelefoni

Vi  erbjuder porttelefoni till bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Oavsett antal portar har vi alltid samma smidiga lösning. Vi sköter allting från första kontakt till en fullt funktionell och installerad porttelefon till de boende. Vår tjänst för porttelefoni innebär inte bara en funktionell porttelefon, utan även en låg månadskostnad som är anpassad för att vår tjänst ska fungera för alla bostadsrättsföreningar. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som sedan installeras på plats.

Läs mer om porttelefoni

Porttelefoni i Västerås och Eskilstuna

Kontakta oss

Om du vill att vi kontaktar dig för att berätta mer om hur vi kan hjälpa er med bredband, fastighetsnät, telefoni och porttelefoni så fyll i formuläret nedan.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Kundexempel

  Eskilstuna Kommunfastigheter
  Mimer i Västerås
  BRF Rekylen i Västerås
  Bostadsrättsförening Västeråshus Nr 1
  House of Imperia

  Kontaktperson

  Biljana Matkovic

  Försäljning
  Bredband och telefoni
  021-338 00 36
  E-post

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.