Internet

Vi ser till att era industri- och kontorslokaler har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Med hjälp av olika tekniska lösningar och eget nät kan vi leverera bredband med höga hastigheter till ett stort antal fastigheter i Västerås, Strängnäs, Hallstahammar och Eskilstuna.

Fastighetsnät

Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi utför installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering.

Läs mer om våra installationstjänster

 

Nätverk

Porttelefoni

Vi  erbjuder porttelefoni till fastigheter, oavsett storlek och alltid samma smidiga lösning. Vi sköter allting från första kontakt till en fullt funktionell och installerad porttelefon till fastigheten. Vår tjänst för porttelefoni innebär inte bara en funktionell porttelefon, utan även en låg månadskostnad som är anpassad för att vår tjänst ska fungera för alla företag och fastigheter. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som sedan installeras på plats. Vi levererar porttelefoni till bland annat Eskilstuna Kommunfastigheter och Mimer i Västerås.

Läs mer om vår porttelefoni

porttelefon

Vill du veta mer?

Har du några funderingar gällande våra tjänster för bredband, kontorsnät, porttelefoni och WiFi-nät för fastigheter och kontor så tveka inte att kontakta oss.

Kontaktuppgifter


Meddelande

Kontaktperson

Charlie Engström

Försäljning
Bredband och telefoni
021-338 00 36

Om QuickNet

Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både bredband, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har QuickNet framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.