Internet

Vi ser till att era industri- och kontorslokaler har tillgång till ett snabbt och stabilt internet. Med hjälp av olika tekniska lösningar och eget nät kan vi leverera internet med höga hastigheter till ett stort antal fastigheter i Västerås, Strängnäs, Hallstahammar och Eskilstuna. En snabb och stabil uppkoppling till internet är idag ett krav för att de flesta företags verksamheter ska fungera smidigt. Det gör att om era fastigheter och lokaler är uppkopplade till internet får ni lättare att hitta hyresgäster som önskar flytta in.

Läs mer om vårt bredband

Fastighetsnät

Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. Vi utför installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering.

Läs mer om våra installationstjänster

Fastighetsnät och kontorsnät

Porttelefoni

Vi  erbjuder porttelefoni till fastigheter, oavsett storlek och alltid samma smidiga lösning. Vi sköter allting från första kontakt till en fullt funktionell och installerad porttelefon till fastigheten. Vår tjänst för porttelefoni innebär inte bara en funktionell porttelefon, utan även en låg månadskostnad som är anpassad för att vår tjänst ska fungera för alla företag och fastigheter. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som sedan installeras på plats. Vi levererar porttelefoni till bland annat Eskilstuna Kommunfastigheter och Mimer i Västerås.

Läs mer om vår porttelefoni

porttelefoni

WiFi

Vi har stor kunskap och erfarenhet att planera, montera och supporta WiFi-nät i kontor, industrier, köpcentrum, lager och andra fastigheter. Vi hanterar allt från planering och montering till kanaloptimering, drift och support av WiFi till fastigheter i bland annat Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar, Sala och Enköping.

Läs mer om WiFi-nät

WiFi-nät till fastigheter

Vill du veta mer?

Har du några funderingar gällande våra tjänster för internet, kontorsnät, porttelefoni och WiFi-nät för fastigheter och kontor så tveka inte att kontakta oss.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Kontaktperson

  Biljana Matkovic

  Försäljning
  Bredband och telefoni
  021-338 00 36
  E-post

  Om QuickNet

  Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både internet, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har QuickNet framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.