Innehåll

Vi skapar och publicerar innehåll för hemsidor och sociala medier

Innehållspublicering

Vår tjänst för innehållspublicering innebär att vi skapar och publicerar exempelvis ett inlägg per månad på er webbplats. Ämnen för inläggen bestäms utifrån en innehållsplan som vi tar fram tillsammans med er för ett kvartal åt gången. För att bredda webbplatsens ranking är det bra att skriva en del av inläggen om sökbegrepp som är närbesläktade med det nuvarande innehållet men med ord som inte används på sidan idag. Förutom att det skapar en mer levande sida så hjälper innehållet även till för att förbättra er ranking på sökmotorerna.

Film för sociala medier

Att istället för bilder lägga med en kort film i ditt företags inlägg på sociala kanaler som till exempel Facebook, LinkedIn och Instagram gör att inläggen syns bättre och får bättre spridning. Vill du ha hjälp att skapa korta filmklipp för att förstärka ditt budskap så kan vi hjälpa dig med det.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss redan idag så ses vi för en pratstund om din digitala marknadsföring. Vi träffas dig gärna på våra kontor i Västerås och Eskilstuna, besöker dig på ditt kontor eller via ett digital möte.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Cathrine Öberg
  Försäljning
  Digital marknadsföring
  021 – 338 00 32