Tips för e-postmarknadsföring

Hur lyckas man bäst med e-postutskick? Det finns en hel del som man bör tänka på när man gör e-postmarknadsföring till kunderna. 

Hur lyckas man bäst med e-postutskick? Det finns en hel del som man bör tänka på när man gör e-postmarknadsföring till kunderna.

Nedan följer några tips för e-postmarknadsföring:

  • Se till att ha en relevant målgrupp: Se till att skicka e-post till de som faktiskt är intresserade av det du har att erbjuda.
  • Ha en tydlig avsändare: Se till att e-postmeddelandena kommer från en verklig person eller en professionellt utformad e-postadress.
  • Var kreativ med ämnesraden: En bra ämnesrad kan göra eller bryta ett e-postmeddelande. Försök att göra den intressant och relevant.
  • Ha en tydlig call-to-action: Var tydlig med vad du vill att mottagaren ska göra efter att ha läst e-postmeddelandet.
  • Se till att e-postmeddelandet är anpassat för mobil: Många människor läser e-post på mobilen, så se till att e-postmeddelandet ser bra ut och är lättnavigerat på en mindre skärm.
  • Se till att ha en pålitlig e-postleverantör: Det är viktigt att välja en e-postleverantör som har en hög leveransgrad och som kan hjälpa till att undvika spam-filtreringar.
  • Analysera och optimera: Analysera resultaten av dina e-postkampanjer och optimera dina metoder utifrån detta för att öka effektiviteten.

Ämnen: , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Tips för marketing automation

Allt fler företag tar till sig styrkan i att arbeta med marketing automation som en del av sin digitala marknadsföring. Läs mer

AI inom marknadsföringen

Det som gjort att AI tagit steg framåt är den enorma mängd beteendedata som lagras och de tekniska framsteg som Läs mer

Logotype i inkorgen hos Gmail

En steg-för-steg-guide som förbättrar synligheten för dina nyhetsbrev och mail till kunder som använder Gmail som e-postsystem. Detta genom att Läs mer

Nya funktioner i nyhetsbrevsverktyget

En genomgång av nyheterna i vårt verktyg för att skicka nyhetsbrev. Bland nyheterna finns bland annat en funktion för dubbel Läs mer

Ny webbplats till Fromm

I samarbete med Coolpixel har vi lanserat en ny webbplats till företaget Fromm Sverige AB som säljer emballeringsmaskiner och förbrukningsmaterial Läs mer

Utbildning i e-postmarknadsföring

Den 9 december arrangerar vi en utbildningsdag i vårt verktyg för e-postmarknadsföring, event och undersökningar.