Tips för e-postmarknadsföring

Hur lyckas man bäst med e-postutskick? Det finns en hel del som man bör tänka på när man gör e-postmarknadsföring till kunderna. 

Hur lyckas man bäst med e-postutskick? Det finns en hel del som man bör tänka på när man gör e-postmarknadsföring till kunderna.

Nedan följer några tips för e-postmarknadsföring:

  • Se till att ha en relevant målgrupp: Se till att skicka e-post till de som faktiskt är intresserade av det du har att erbjuda.
  • Ha en tydlig avsändare: Se till att e-postmeddelandena kommer från en verklig person eller en professionellt utformad e-postadress.
  • Var kreativ med ämnesraden: En bra ämnesrad kan göra eller bryta ett e-postmeddelande. Försök att göra den intressant och relevant.
  • Ha en tydlig call-to-action: Var tydlig med vad du vill att mottagaren ska göra efter att ha läst e-postmeddelandet.
  • Se till att e-postmeddelandet är anpassat för mobil: Många människor läser e-post på mobilen, så se till att e-postmeddelandet ser bra ut och är lättnavigerat på en mindre skärm.
  • Se till att ha en pålitlig e-postleverantör: Det är viktigt att välja en e-postleverantör som har en hög leveransgrad och som kan hjälpa till att undvika spam-filtreringar.
  • Analysera och optimera: Analysera resultaten av dina e-postkampanjer och optimera dina metoder utifrån detta för att öka effektiviteten.

Ämnen: , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Kortare adress på Facebook

När du skapar en ny profil eller företagssida på facebook får den en väldigt lång adress. Du kan dock enkelt Läs mer

Spam i loggen på facebooksidan

Har du problem med att du får in spamkommentarer i loggen på din facebooksidan. Under landsrestriktioner fyller du i de Läs mer

Webbaserat bildprogram

Behöver du ha redigera en bild och inte har tillgång till photoshop eller liknande program på din dator är Pixlr Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer