Guider

Tips på företag, lokaler och arrangörer inom Västerås Näringsliv.

Serverhallar i Västerås

IT-partners

En IT-partner är ett alternativ till en egen IT-avdelning på företaget. I Västerås finns det ett antal företag som erbjuder support och drift av IT som tjänst eller som konsulter. Via dem kan du bland annat få hjälp med e-post via Microsoft 365, molndrift via AWS, Microsoft Azure och Google Cloud eller digitala möten via MS Teams, Pexip, Zoom och Google Meet.

Coworking

Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden. Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Västerås. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis.

Kontorshotell

Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.

Fotografer

Att använda bra bilder kommer göra din närvaro på webben både enklare och mer framgångsrik. Förutom att det ger ert företag en mer seriös image ger det er mer uppmärksamhet i till exempel sociala medier då bra bilder uppskattas och sprids vidare.