Kontorshotell i Västerås

Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.

T9 på Tunbytorp

Många i Västerås känner till fastigheten Tunbytorp 9, då den tidigare har huserat bilföretaget Björkmans Bil som under många år var en av Sveriges största återförsäljare av Saab. Numera är lokalen ombyggd till ett företagscenter. T9 innebär därmed en ny möjlighet för ditt företag att växa med nyrenoverade anpassningsbara lokaler och med hyresgäster som genererar ett starkt flöde av företagskunder.

www.tunbytorp9.se

B2B-Erikslund

B2B-Erikslund är ett kontorshotell på Traversgatan 16 i Västerås. Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum och hörsal.

www.b2berikslund.se

B26 Kontorshotell

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt koncept för kontor och arbetsplatser. Med en noga utvald kombination av historia, teknologi och framtid har B26 haft som mål att skapa hemma-känslan på jobbet, där man trivs och kan vara sig själv. Social interaktion är en viktig del av vardagen och kontoren är därför planerade för att noggrannhet och koncentration enkelt ska kunna bytas till umgänge och kreativt skapande.

www.b26.se

Tunby Kontorshotell

Tunby Kontorshotell ligger inte på Tunbytorp (som i folkmun förkortas till Tunby) utan på det mindre kända området vid bellevuestadion som faktiskt heter Tunby. Närmaste grannar är förutom bellevuestadion ett tryckeri, en scoutlokal och en gammal bondgård. Hos Tunby Kontorshotell i Västerås kan du välja mellan att hyra fullt möblerade kontorsrum eller att inreda med egna möbler.

www.tunbykontorshotell.se

Kontorshotellet Livia

FirstOffice Livia ligger på Slottsgatan i centrala Västerås och erbjuder privata kontorsrum, coworking samt även större lokaler för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Kontorshotellet har två terrasser med fantastisk utsikt över Västerås City.

www.firstoffice.se

Stensborgs kontorshotell

FirstOffice Stensborg ligger i den lokal på Sjöhagsvägen många västeråsare fortfarande förknippar med ICA-skolan. Kontorshotellet Stensborg 28 kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt.

www.firstoffice.se