Coworking i Västerås

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Västerås. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

B26 Coworking

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26 Coworking. I de generösa ytorna för coworking på B26 hittar du den plats som passar bäst för dagen eller för stunden. Tysta avskärmade platser för fokuserat arbete. Loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Arbetsplatser där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation.

www.b26.se | Port Anders gata 9, Västerås

Testa B26 under en dag!

I samarbete med B26 kan vi välkomna dig att utan kostnad jobba en dag i hjärtat av Västerås näringsliv. Det enda du behöver göra för att få ett gratis dagpass är att maila . Skriv QuickNet i ämnesraden och ange i meddelandet vilken dag du önskar gästa B26. De återkommer därefter inom kort med en bekräftelse. Erbjudandet gäller för ett tillfälle per person.

Hotel Plaza och Lobbybaren

På Hotel Plaza finns det två olika alternativ för coworking. Antingen flyttar du ditt hemmakontor till deras coworking-anpassade hotellrum eller så köper du en kopp kaffe och slår dig ner i lobbybaren.

www.plazavasteras.se | Kopparbergsvägen 10, Västerås

Expectrum Coworking space

På expectrum samlas elever, lärare, företag och organisationer i en gemensam miljö. Som medlem i expectrums coworking space i Västerås är du mitt i händelsernas centrum. Där finns innovativa aktörer som utvecklar robotiklösningar, artificiell intelligens, designkunskap, HR-bolag och många andra.

www.expectrum.se | Kopparbergsvägen 10, Västerås

Steam Hotel Co-working

Steam Hotel är spa-hotel i Västerås som även erbjuder lokaler för konferens och event. På utvalda dagar öppnar de även för co-working.

www.steamhotel.se | Ångkraftsvägen 14, Västerås

Firstoffice Livia

FirstOffice Livias coworking har flexibla arbetsplatser i öppet kontorslandskap och delade gemensamhetsytor. Livia passar dig som vill ha en flexibel arbetsplats och i lokalen finns två terrasser med fin utsikt över Västerås City.

www.firstoffice.se | Slottsgatan 27, Västerås

Västerås business center

Västerås Business Center planerar att öppna under 2021 och är en coworking för deep work, affärsmiljö, affärsmöjligheter och kollegor.

www.vasterasbusinesscenter.se

Åwerket – Coworking by the river

Åwerket är ett kontorshotell och coworking space vid svartån i centrala Västerås city. På Åwerket samsas frilansare, småföretagare och anställda med inrikning på IT, media, programmering och foto.

www.awerket.se | Mellangränd, Västerås

Vad är Coworking?

Begreppet Coworking har ingen exakt definition men till stora delar består det av att en gemensam och öppen kontorsmiljö delas mellan ett antal olika företag och företagare. Detta tills skillnad mot till exempel ett kontorshotell där företagen har egna kontorsutrymmen och enbart delar kök, konferensrum och toaletter. Coworking leder till att man tvingas jobba mer mobilt eftersom många av de platser som erbjuder coworking är flexibla gällande arbetsplatser, beläggning och besökare.

Ämnen: , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO/sökmotoroptimering och googleannonsering.

Molnväxel

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång Läs mer

Kontorshotell i Västerås

Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.

Lokala Hjälpen

Vi har sedan starten hjälpt Företagsvolontärerna och Lokala Hjälpen att på ett enkelt sätt hantera anmälan och betalning för deras Läs mer

Västerås Företagsregister

Företagsregistret från Invest Västerås innehåller alla aktiva företag och organisationer med fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun. I företagsregistret kan du Läs mer

IT-Utbildningar

Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och Läs mer

Idrottsstöd till barn och ungdomar

Välgörenhetsinitiativet Skyhöga favoriter stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har Läs mer