IT-partners i Västerås

En IT-partner är ett alternativ till en egen IT-avdelning på företaget. I Västerås finns det ett antal företag som erbjuder support och drift av IT som tjänst eller som konsulter. Via dem kan du bland annat få hjälp med e-post via Microsoft 365, molndrift via AWS, Microsoft Azure och Google Cloud eller digitala möten via MS Teams, Pexip, Zoom och Google Meet.

PS Support

PS Support erbjuder kompetens inom upphandling, IT-säkerhet, kompetensutveckling och datasupport. De arbetar som ert företags IT-avdelning och målgruppen är små och medelstora företag i Västerås och övriga Mälardalen.

Badhusgatan 5, 722 15 Västerås

Aros IT-Partner

Aros IT-Partner erbjuder drift- och molntjänster för servrar, nätverk och arbetsplatser samt konsulttjänster och förvaltning inom IT.  Är ert företag i behov av t.ex. CIO, IT-chef, IT-rådgivare, systemtekniker eller supporttekniker är de ett tänkbart alternativ.

Järnmalmsgatan 4, 721 32 Västerås

GoProfessional

Hos GoProfessional får du hjälp med alltifrån kvalificerade IT-tjänster till en heltäckande service inom IT med både drift, support, nätverk och miljö.

Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås

IT-Smart

IT-Smart erbjuder tjänster, utbildning och produkter inom det mesta som rör företagens digitala infrastruktur som till exempel nätverk, VPN, skrivare, server, molntjänster och datorer.

Omformargatan 14, 721 37 Västerås

Acecom

Acecom IT-partner finns på B26 i centrala Västerås och erbjuder tjänster inom digitalisering, IT-Infrastruktur, molntjänster, IT-Säkerhet, MS Office 365 samt annat inom IT-support.

Port-anders gata 9, 722 12 Västerås

DGIT

DGIT förser företagen i Västmanland och Sörmland med lösningar för enkel och effektiv hantering av dokument och information via skrivare, fakturaskanning, sökning och lagring.

Lysgränd 3, 721 30 Västerås

Bluescreen

Bluescreen erbjuder tjänster inom nätverk, skrivare, server, molntjänster, Microsoft Office 365 och annan IT-drift samt försäljning av datorer, kringutrustning och förbrukningsvaror.

Returvägen 1, 721 37 Västerås

Gibon

Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag. Med Servicedesk som tjänst ser de till att er IT-miljö fungerar med kundnära supporthantering.

Tunbytorpsgatan 10, 721 37 Västerås

Kompetensområden

  • Molndrift via AWS, Microsoft Azure och Google Cloud.
  • E-post via Microsoft 365 och Google Suite.
  • Digitala möten via MS Teams, Pexip, Zoom och Google Meet.
  • IT-säkerhet via brandväggar, VPN, backup och antivirus.
  • Drift av servrar, arbetsplatser och nätverk
  • Konsulter, utbildning och tekniker inom IT, drift och säkerhet.
  • Inköp av datorer, skärmar, mobiltelefoner och annan hårdvara.
  • Inköp, installation och teknisk support för skrivare.