Säkerhet på LinkedIn

Liksom på alla andra sociala kanaler finns det på LinkedIn en del saker att tänka på gällande säkerheten för både enskilda konton och företagssidor. Vi har här sammanställt en del tips som gör din närvaro på LinkedIn lite säkrare och mer strukturerad.

Personliga konton

  • Använd ett unikt lösenord.
  • Fyll i ditt mobilnummer och aktivera 2-stegsverifiering. Detta gäller speciellt de medarbetare som har tillgång till företagssida och annonskonto.
  • Kontrollera att rätt e-postadress(er) är angivna på kontot.
  • Kontrollera inställningarna för vem som kan se och exportera din e-postadress. Vi rekommenderar att ingen varken får se eller ladda ner din mailadress.

Företagssidor och annonskonton

  • Har företaget en extern aktör som hjälper till med innehåll eller annonsering ska de läggas till som administratörer för betalda media så att de inte får full kontroll över företagssidan.
  • Se över listan med administratörsroller så att det är rätt personer som har tillgång till företagssidan. En rekommendation är att alltid ha minst två administratörer för att minska risken att tappa kontrollen över sidan om något oväntat händer ett användarkonto.

Ämnen: , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Webbaserade angrepp ökar

Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.

Skydda ditt företag mot nätbedragare

.SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare Läs mer

Ta tag i närvaron på Linkedin

Linkedin är nog den sociala plattform som flest har skapat ett konto på för att sedan inte riktigt veta till Läs mer

Bluffakturor och annat skräp

Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det Läs mer

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Läs mer

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det Läs mer