Säkerhetskollen

Upptäck stöldskyddsföreningen nya webbplats säkerhetskollen för att öka din kunskap om digitala risker, få tips och guider för att skydda dig online och hålla dig uppdaterad om de senaste hoten för att skapa en tryggare digital närvaro för dig själv

Internet kan vara en fantastisk plats som erbjuder otroliga möjligheter till kunskap, kommunikation och underhållning men det finns tyvärr också en mörk sida av internet, där bedragare och hackare lurar.

Stöldskyddsföreningen har nyligen lanserat en ny webbplats. Säkerhetskollen är fylld med artiklar och guider som kan hjälpa dig att öka din kunskap om riskerna, känna igen de vanligaste bedrägerierna och brotten och förstå hur du kan skydda dig själv online för en tryggare digital närvaro.

Här är några av de bra funktionerna som säkerhetskollen erbjuder:

  • Säkerhetstest – Med säkerhetstester kan du utvärdera hur säker din digitala närvaro är. Testen tar dig igenom olika aspekter av din online-säkerhet, inklusive lösenordshantering och integritet på sociala medieplattformar.
  • Tips och råd – Säkerhetskollen erbjuder en omfattande samling av artiklar och guider med tips och råd för att öka din digitala säkerhet. Från grundläggande råd om lösenordshantering till avancerade tekniker för att skydda dig mot skadlig programvara, finns det en mängd användbara tips för alla.
  • Guidade säkerhetsåtgärder – För de som är nya på området eller behöver ytterligare vägledning, erbjuder säkerhetskollen guidade steg-för-steg åtgärder för att förbättra din digitala säkerhet. Dessa åtgärder tar dig genom processen att säkra dina enheter och konton på ett enkelt och förståeligt sätt.

Säkerhetskollen håller dig också uppdaterad om de senaste säkerhetsnyheterna och hoten online genom sina regelbundna nyhetsartiklar och blogginlägg. Genom att hålla dig informerad om de senaste hoten kan du bättre skydda dig själv och din personliga data online.

För att hålla dig ännu bättre uppdaterad kan du också skriva upp dig på säkerhetskollens nyhetsbrev. På så sätt får du regelbundna uppdateringar om de senaste digitala brotten och bedrägeriförsöken, samt månatliga mejl med tips och råd om hur du kan skydda dig mot både fysiska och digitala brott.

Webbplatsen är en värdefull resurs för alla som strävar efter att förbättra sin digitala säkerhet och öka sin medvetenhet om hoten som finns online. Genom att använda säkerhetskollens informativa resurser kan du öka din digitala säkerhet och minimera risken för att bli ett offer för cyberbrott. Besök säkerhetskollen idag och lär dig hur du skapar en tryggare digital närvaro.

Besök säkerhetskollen

Ämnen: , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Webbaserade angrepp ökar

Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.

Skydda ditt företag mot nätbedragare

.SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare Läs mer

Bluffakturor och annat skräp

Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det Läs mer

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Läs mer

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det Läs mer

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.