Poddar om sociala medier

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. Vi tipsar här om poddar inom sociala medier som vi tycker är värda att lyssna på. Lär dig mer om marknadsföring och närvaro på bland annat Facebook, Instagram, TikTok och LinkedIn.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

  • Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund är en podd där du kan lyssna på intressanta samtal med några av Sveriges bästa marknadsförare.
  • Social by default är en podd om sociala medier som drivs av Sarah Larsson Bernhardt och Deeped Niclas Strandh. De är två av Sveriges mest välrenommerade experter på sociala medier och har arbetat professionellt med sociala medier sen 2009.
  • Digitalsnack är en podd om digitala och sociala medier med Cecilia Victoria Åslund och Jenni Laapotti. Nya avsnitt släpps varje vecka.
  • Sociala Medier och Kommunikationspodden är en podcast där Alexandra Bylund grottar ner sig i sociala medier och allt som hör därtill; algoritmer, hur man bäst kommunicerar för att skapa relationer och nå ut, vilken typ av bilder som fungerar, hur man kan jobba med rörligt material och mycket mer.
  • LinkedInpodden är för dig som vill lära dig om LinkedIn. Då och då är det gäster med och fokus är att ge dig som lyssnar konkreta tips om LinkedIn. Linda Björck står bakom podden.
  • Digitala influencer-podden är en podcast om digitalisering där du möter ett urval av Sveriges främsta digitala influencers som på olika sätt dagligen driver digitaliseringen framåt på ett föredömligt sätt inom sina respektive områden.
  • Framtidens E-Handel är en podcast där ni får höra om gästernas spännande och inspirerande resor, med djupa insikter om hur man bygger ett framgångsrikt brand i dagens retailklimat.
  • Smarketingpodden är en inspirations-podd för dig med passion för modern försäljning och marknadsföring. Att få sälj och marknad att jobba som ett team, med fokus på en enda sak: kunden!
  • På tal om marknadsföring är en podd om marknadsföring, sälj, leads, smarketing, inbound, outbound, karriär och mycket mer.

Ämnen: , , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Kortare adress på Facebook

När du skapar en ny profil eller företagssida på facebook får den en väldigt lång adress. Du kan dock enkelt Läs mer

Spam i loggen på facebooksidan

Har du problem med att du får in spamkommentarer i loggen på din facebooksidan. Under landsrestriktioner fyller du i de Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

Vad får mottagaren att öppna och läsa mina nyhetsbrev?

Tre variabler styr hur många som öppnar ditt e-postutskick. Ämnesraden ska locka och beskriva utskickets viktigaste innehåll. Inled med en Läs mer