Västerås Företagsregister

Företagsregistret från Invest Västerås innehåller alla aktiva företag och organisationer med fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun. I företagsregistret kan du därmed söka bland tusentals företag från Västerås.

Gör ditt företag lätthittat

Invest Västerås uppdrag är att se till att Västerås har bästa möjliga förutsättningar för etablering och utveckling av företag. Tillsammans med företagare och övriga näringslivsaktörer stärker de Västerås näringsliv och jobbar för ett positivt företagsklimat. Som en del i det arbetet har de en företagskatalog som listar de tusentals aktiva företag och organisationer som har ett fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun.

Invest Västerås marknadsför företagsregistret i olika kanaler så det kan vara en bra idé att söka fram ditt företag för att kontrollera och vid behov komplettera uppgifterna. Uppdateringar och medverkan är kostnadsfri för företagen. Förutom att söka på företagsnamn och bransch finns det en fritextsökning som söker i den beskrivande texten om ditt företag. Det gör så klart att du ska se till att den beskrivande texten om ditt företag innehåller ord som du vill bli hittad på. För vår egen del har vi på sidan för QuickNet lagt in relevanta ord som bredband, internet, webbyrå, hemsidor och digital marknadsföring.

Besök Västerås Företagsregister

Fler företagsregister

  • Västerås Stad och UC har ett eget register med företag från Västerås. Där kostar det dock en slant att uppdatera sina uppgifter och designen är inte lika modern men det kan ändå vara värt att kontrollera att uppgifterna stämmer. Även i detta register finns så klart vi på QuickNet med.

Ämnen:

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO/sökmotoroptimering och googleannonsering.

Molnväxel

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Stöd för WebP i Safari

Apples webbläsare Safari får nu stöd för bildformatet WebP. Sedan tidigare finns stöd för WebP i webbläsarna Chrome, Firefox, Edge Läs mer

Nyheter inom Sökmotoroptimering

SEO, eller Sökmotoroptimering, utvecklas ständigt. Google har över 200 algoritmer som håller reda på olika faktorer för hur de ska Läs mer

Google Medic Update

Google gör flera gånger i veckan mindre justeringar på den beräkningsalgoritm som används för att räkna ut i vilken ordning Läs mer

Aktuella trender inom e-handeln

Den just nu tydligaste trenden inom e-handeln är att allt mer tid och resurser läggs på att skapa en personlig Läs mer

Att fokusera lokalt trots 18 miljarder möjligheter

Denna krönika av Tobias Barkskog har även publicerats i Västerås Tidning Business hösten 2016 Varje år görs det, i Sverige, Läs mer

Ilter Clinic

Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt Ilter Clinic som genomför hårtransplantationer. Webbplatsen är byggd i wordpress och Läs mer