Affärsnätverk i Eskilstuna

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

VilstaGruppen

VilstaGruppen är ett affärsnätverk i Eskilstuna nätverk som satsar på medlemsnytta inom utbildning, nätverk och avtal. Medlemmarna finns i Eskilstuna kommun, då allt fler företag ser nyttan med att ansluta sig till detta nätverk. Bland medlemsföretagen finns såväl tjänsteföretag som producerande företag. En av våra deras huvudområden är att hjälpa medlemmar nätverka på olika sätt. Det finns hela tiden massor av stora och små affärsnätverk bland föreningens medlemmar.

Företagarna Eskilstuna

Företagarna Eskilstuna arbetar ständigt för att du som företagare ska utöka ditt affärsnätverk. Lokalt verkar de för att skapa ett starkt nätverk bland deras medlemmar och företagare. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Oavsett hur företagaren definierar framgång!

Marknadsföreningen

Marknadsföreningen i Eskilstuna samlar människor med intresse för marknadsföring. Föreningen skall främja nätverksbyggande, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med syfte att ge medlemmarna kunskap och kontakter för framgång. arrangerar luncher, Marknadsföreningen i Eskilstuna arrangerar föreläsningar, företagsbesök och utbildning inom marknadsföring och relaterade ämnen.

NyföretagarCentrum 

Via NyföretagarCentrum i Eskilstuna får du kostnadsfri hjälp och rådgivning om det du behöver för att starta ett företag. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda fr  kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

 

Saknar du något affärsnätverk?

Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.

KunduppgifterMeddelande *

* = Obligatorisk uppgift

Ämnen: ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO/sökmotoroptimering och googleannonsering.

Molnväxel

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

IT-Utbildningar

Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och Läs mer

Wifi på Gröndals motorstadion

Vi har nu startat upp vårt fria WiFi-nät QuickNetFree på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Gröndals motorstadion eller Smedstadion är en Läs mer

Intervju med Geehrt Gustavsson på Eskilstuna Arbetarkommun

  [caption id="attachment_1390" align="alignright" width="300" caption="Geehrt Gustavsson, Eskilstuna Arbetarkommun & Peter Fredén, QuickNet."][/caption] Vad var viktigt för er i valet Läs mer