Affärsnätverk i Eskilstuna

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

VilstaGruppen

VilstaGruppen är ett affärsnätverk i Eskilstuna nätverk som satsar på medlemsnytta inom utbildning, nätverk och avtal. Medlemmarna finns i Eskilstuna kommun, då allt fler företag ser nyttan med att ansluta sig till detta nätverk. Bland medlemsföretagen finns såväl tjänsteföretag som producerande företag. En av våra deras huvudområden är att hjälpa medlemmar nätverka på olika sätt. Det finns hela tiden massor av stora och små affärsnätverk bland föreningens medlemmar.

Handelskammaren

Handelskammaren Mälardalen ger dig en fantastisk möjlighet att knyta kontakter – på lokal, regional och global nivå. De har cirka 800 medlemsföretag i regionen och i hela världen finns 12 000 handelskammare, så du kan alltid hitta andra företagare som har samma drivkrafter som du. Genom att identifiera gemensamma behov, möjligheter och utmaningar hittar ni tillsammans lösningar och vägar framåt mot tillväxt. Nätverken drivs av en processledare från Handelskammaren eller något av deras medlemsföretag.

Marknadsföreningen

Marknadsföreningen i Eskilstuna samlar människor med intresse för marknadsföring. Föreningen skall främja nätverksbyggande, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med syfte att ge medlemmarna kunskap och kontakter för framgång. arrangerar luncher, Marknadsföreningen i Eskilstuna arrangerar föreläsningar, företagsbesök och utbildning inom marknadsföring och relaterade ämnen.

Företagarna Eskilstuna

Företagarna Eskilstuna arbetar ständigt för att du som företagare ska utöka ditt affärsnätverk. Lokalt verkar de för att skapa ett starkt nätverk bland deras medlemmar och företagare. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Oavsett hur företagaren definierar framgång!

 

NyföretagarCentrum 

Via NyföretagarCentrum i Eskilstuna får du kostnadsfri hjälp och rådgivning om det du behöver för att starta ett företag. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda NyföretagarCentrum kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Eskilstuna United

Eskilstuna United är en av Sveriges bästa damfotbollslag och klubben har spelat i damallsvenskan sedan 2014. De vill vara en positiv kraft i samhället där de bidrar till bland annat minskad arbetslöshet, ökad integration och färre ensamma äldre. Tillsammans med sina partners bidrar deras sociala arbete till ett bättre Eskilstuna samtidigt som det skapar bättre förutsättningar för klubbens a-lagsspelare och ungdomar.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service. Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både bredband, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har vi framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.

Läs mer om vårt kontor i Eskilstuna

Saknar du något affärsnätverk?

Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Ämnen: ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO, e-postmarknadsföring och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Senaste inläggen

  Coworking i Eskilstuna

  Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är Läs mer

  Affärsnätverk i Strängnäs

  Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Strängnäs. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

  Affärsnätverk i Västerås

  Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

  Affärsnätverk i Eskilstuna

  Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

  digitalisering skola
  IT-Utbildningar

  Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och andra företag. Här nedan listar vi några exempel på utbildningar som finns i Västerås och Eskilstuna

  Wifi på Gröndals motorstadion

  Vi har nu startat upp vårt fria WiFi-nät QuickNetFree på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Gröndals motorstadion eller Smedstadion är en motorstadion som ligger cirka 10 km norr om Eskilstuna.

  Intervju med Geehrt Gustavsson på Eskilstuna Arbetarkommun
  Intervju med Geehrt Gustavsson på Eskilstuna Arbetarkommun

    [caption id="attachment_1390" align="alignright" width="300" caption="Geehrt Gustavsson, Eskilstuna Arbetarkommun & Peter Fredén, QuickNet."][/caption] Vad var viktigt för er i valet av leverantör? Tidigare hade vi en gemensam växel i huset. När den blev omodern väntade vi på ett centralt beslut från Socialdemokraterna. Vi hade redan då QuickNet som bredbandsleverantör och Läs mer