Coworking i Eskilstuna

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

Valvet

Är en mötesplats för coworking och co-creation som ligger centralt i Eskilstuna. Ett perfekt ställe för dig som är Entreprenör, frilansare eller kreatör. En avslappnad miljö med lounge och generösa gemensamma ytor där du kan samverka, utveckla och utvecklas.

Som medlem kan du även nyttja coworking-anläggningar på 15 andra orter. Bland annat B26 i Västerås.

www.valvet.works | Kungsgatan 5, Eskilstuna

Tingsgården kontor och konferens

Är beläget i centrala Eskilstuna med endast några minuters gångavstånd till Central-och busstation. Här finner du en kreativ och inspirerande miljö bland andra företagare, entreprenörer och allmänt trevligt folk. Oavsett om du är intresserad av Coworking-platser med öppet kontor, eget kontor, kontorshotell samt konferenslokaler.

Oavsett vilken typ av plats du hyr så har du tillgång till gemensamma ytor såsom kök, lounge och brygga. Även parkeringsmöjligheter finns.

www.tingsgarden.com |Rådhustorget 2, Eskilstuna

Office 21

Ligger centralt i den unika och historiska Gamla Stan i Eskilstuna. De erbjuder coworking med öppen arbetsplats men även kontorsplatser med fast arbetsplats, enskilda mötesrum och konferensrum i olika storlekar.

Som hyresgäst får du även tillgång till gemensamma ytor som kök, lounge och brygga med utsikt över Eskilstunaån.

 

www.office21.se | Köpmangatan 21, Eskilstuna

Munktell Science Park

Är beläget i Munktellstaden i Eskilstuna, endast ett stenkast från city.

De har coworking-tillfällen där idén är att man på dessa arbetsplatser träffar tillfälliga kollegor och utbyter erfarenheter och tips.

www.munktellsciencepark.se |Portgatan3, Eskilstuna

Bredband och WiFi till kontorshotell och co-working i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs.

Läs mer om bredband och WiFi

Vad är Coworking?

Begreppet Coworking har ingen exakt definition men till stora delar består det av att en gemensam och öppen kontorsmiljö delas mellan ett antal olika företag och företagare. Detta tills skillnad mot till exempel ett kontorshotell där företagen har egna kontorsutrymmen och enbart delar kök, konferensrum och toaletter. Coworking leder till att man tvingas jobba mer mobilt eftersom många av de platser som erbjuder coworking är flexibla gällande arbetsplatser, beläggning och besökare.

Ämnen: , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO, e-postmarknadsföring och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Senaste inläggen

Coworking i Eskilstuna

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är Läs mer

Google Analytics Version 4

Hösten 2020 lanserades version 4 av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Google har meddelat att den första juli 2023 kommer ingen ny data lagras i version 3 så vårt råd är att aktivera den nya versionen om du inte redan gjort det.

Co-working i Strängnäs

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Strängnäs. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är Läs mer

Kontorshotell i Strängnäs

Vi listar de kontorshotell som finns i Strängnäs. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Strängnäs.

LinkedIn kompetenstest

Ett sätt att få din profil att sticka ut är att genomföra de tester på LinkedIn där dina kunskaper inom teknik, design och affärer bedöms. Om ditt resultat är bland de 30% bästa av de som gjort testet får du ett kompetensmärke som visas på din profil och i rekryteringssökningar.

Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

Googles page experience update

Efter att ha skjutits upp några gånger ser det nu ut som Google under perioden juni till augusti successivt kommer rulla ut sin uppdatering av rankingsignalen sidupplevelse. En rankingsignal är en del av den algoritm Google använder för att presentera ett relevant resultat vid en sökning på sökmotorn.

Logotype i inkorgen hos Gmail

En steg-för-steg-guide som förbättrar synligheten för dina nyhetsbrev och mail till kunder som använder Gmail som e-postsystem. Detta genom att visa din logotype vid dina brev i Gmails inkorg istället för Googles standardbild som består av en färglagd ikon med första bokstaven i ditt bolagsnamn.