Coworking i Eskilstuna

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

Valvet

Är en mötesplats för coworking och co-creation som ligger centralt i Eskilstuna. Ett perfekt ställe för dig som är Entreprenör, frilansare eller kreatör. En avslappnad miljö med lounge och generösa gemensamma ytor där du kan samverka, utveckla och utvecklas.

Som medlem kan du även nyttja coworking-anläggningar på 15 andra orter. Bland annat B26 i Västerås.

www.valvet.works | Kungsgatan 5, Eskilstuna

Tingsgården kontor och konferens

Är beläget i centrala Eskilstuna med endast några minuters gångavstånd till Central-och busstation. Här finner du en kreativ och inspirerande miljö bland andra företagare, entreprenörer och allmänt trevligt folk. Oavsett om du är intresserad av Coworking-platser med öppet kontor, eget kontor, kontorshotell samt konferenslokaler.

Oavsett vilken typ av plats du hyr så har du tillgång till gemensamma ytor såsom kök, lounge och brygga. Även parkeringsmöjligheter finns.

www.tingsgarden.com |Rådhustorget 2, Eskilstuna

Office 21

Ligger centralt i den unika och historiska Gamla Stan i Eskilstuna. De erbjuder coworking med öppen arbetsplats men även kontorsplatser med fast arbetsplats, enskilda mötesrum och konferensrum i olika storlekar.

Som hyresgäst får du även tillgång till gemensamma ytor som kök, lounge och brygga med utsikt över Eskilstunaån.

 

www.office21.se | Köpmangatan 21, Eskilstuna

Munktell Science Park

Är beläget i Munktellstaden i Eskilstuna, endast ett stenkast från city.

De har coworking-tillfällen där idén är att man på dessa arbetsplatser träffar tillfälliga kollegor och utbyter erfarenheter och tips.

www.munktellsciencepark.se |Portgatan3, Eskilstuna

Bredband och WiFi till kontorshotell och co-working i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs.

Läs mer om bredband och WiFi

Vad är Coworking?

Begreppet Coworking har ingen exakt definition men till stora delar består det av att en gemensam och öppen kontorsmiljö delas mellan ett antal olika företag och företagare. Detta tills skillnad mot till exempel ett kontorshotell där företagen har egna kontorsutrymmen och enbart delar kök, konferensrum och toaletter. Coworking leder till att man tvingas jobba mer mobilt eftersom många av de platser som erbjuder coworking är flexibla gällande arbetsplatser, beläggning och besökare.

Ämnen: , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Intervju med Geehrt Gustavsson på Eskilstuna Arbetarkommun

  [caption id="attachment_1390" align="alignright" width="300" caption="Geehrt Gustavsson, Eskilstuna Arbetarkommun & Peter Fredén, QuickNet."][/caption] Vad var viktigt för er i valet Läs mer

Twittrare i Västerås

En lista med Västeråsare aktiva på Twitter. Tipsa gärna oss om du saknar dig själv eller någon annan Västeråsare.

Wifi på Gröndals motorstadion

Vi har nu startat upp vårt fria WiFi-nät QuickNetFree på Gröndals motorstadion i Eskilstuna. Gröndals motorstadion eller Smedstadion är en Läs mer

Delningsekonomin i Västerås

Med begrepp som Co-working, crowdfunding och Co-living samt bolag som Uber och Airbnb har även Västerås tagit steget in i Läs mer

Digitala omdömen

Många söker efter omdömen när de letar nya leverantörer och vad de hittar om ditt företag kan kraftigt påverka deras Läs mer

IT-Utbildningar

Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och Läs mer